När rese-julklappen inte finns skapar jag den själv

Posted on

Jag har en grej på gång. Något som löser en del julklappssvårigheter. Till både resetokiga och avlägsna kusiner. Som jag väldigt framgångsrikt använt för att bygga en bra relation till min partner. Men nu gjort en egen variant av.

En grej som bidrar till att uppnå mitt mål med den här bloggen. Ja, kanske till och med förändrar världen om jag drar det riktigt långt. Jag har knåpat och trixat, vridit och vänt. Gjort saker jag inte brukar göra men ändå fullföljt för att drivkraften är så stor. Jag tror på det här!

Lös en rebus – vinn den hemliga julklappen

Och nej, det här går inte att köpa i butik. Än så länge är allt hemligt men du behöver bara vara nyfiken ett par dagar. På måndag kväll den 13:e november avslöjar jag allt.

Om du listar ut den här rebusen så deltar du i utlottningen av ett ex. Mejla din gissning till linda@resamedvetet.se.

rebus
En lite ledtråd är att allt är ett ord och att den läses i två rader från vänster till höger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *