Om Linda

Mitt intresse för internationella frågor började tack vare att jag vann en resa till Uganda år 2002 när jag var 16 år. Då var jag om möjligt ännu mindre på jorden än vad jag är nu men fick samtidigt blodad tand. Det finns så mycket att se och så mycket med världen som är knas som måste rättas till.

Jag drömmer om…

…en bättre värld och tror att resande och möten mellan människor är en av metoderna för att nå målet. Jag vill ge fler möjlighet att resa och startade reseprocenten. Jag vill göra skillnad, påverka, beröra. Skapa aha-upplevelser och insikter. Jag drömmer om en reseblogg där den som läser alltid upplever att den får med sig något nytt och intressant att lägga i ryggsäcken.

Jag drivs av…

Solidaritet – att ta beslut som gynnar och tar hänsyn till fler än en själv. Välja viet före jaget. Se den stora bilden och i varje stund vara tacksam och ödmjuk inför den lyx det innebär att kunna resa så som jag gör.
Feminism – att stärka kvinnors rättigheter och möjligheter runt om i världen. Systerskap, stärka kvinnliga entreprenörer och visa upp en jämställd relation när jag reser.
Det lokala perspektivet – att se människan i varje situation. Skapa förutsättningar för den enskilda individen att komma framåt i livet.
Att utmana – att genom ökad kunskap, ifrågasättande, reflektion och aktiva beslut vidga perspektivet för att göra medvetna val som gör skillnad i det stora eller lilla.

Kontakta mig gärna!

Du når mig enklast på linda(a)resamedvetet.se Ser fram emot att höra ifrån dig oavsett om du har en fråga, vill hitta former för ett samarbete eller vill ta en fika.