Samarbete

Resamedvetet.se är en reseblogg med fokus på att förändra och påverka, utmana och inspirera. Mina läsare tycker om att resa och söker sig till min blogg för att få nya insikter, ökad kunskap och möjlighet att reflektera över deras eget och andras beteende, före, under och efter resor.

Jag gör gärna olika typer av samarbeten. Tveka inte att höra av dig om du har någon idé utöver det jag listar nedan. Du når mig enklast på linda(a)resamedvetet.se

Det här kan jag göra för dig

Artiklar och reportage – om resmål eller att resa i stort. Min expertis ligger inom att resa medvetet, alltså etiskt, hållbart och ansvarsfullt. Kan skriva allt ifrån guider till tipslistor och krönikor.

Reklamsamarbeten, annonsering och sponsrade inlägg – om produkter, destinationer eller tjänster som mina läsare kan gynnas av. Exempel: Auto EuropeDestination.se och Zmarta.

Workshops och föreläsningar – för resebranschen och turismnäringen, inför en konferensresa med företaget/studieresa med skolklassen eller för dig som vill bjuda publiken på inspiration att resa mer, nytt eller annorlunda. Jag har lång erfarenhet av att föreläsa, flera interaktiva metoder i bagaget och stor vana att arbeta med värderingsfrågor. Skräddarsydda upplägg, referenser kan ges på begäran.

Tävlingar – med fördel reserelaterat men allt är av intresse. Exempel: Cocoonmeetings på Österlen

PR-policy

  • Allt innehåll på bloggen skapas som regel av mig.
  • Jag recenserar gärna produkter, tjänster och destinationer. Mina åsikter kommer då alltid vara mina egna oberoende av avsändare. Det gäller även blogg- och pressresor.
  • Jag gör inte samarbete med innehåll som uppmuntrar eller romantiserar spel, våld, sexuella tjänster, vapen, alkohol och andra droger eller kränker mänskliga rättigheter.
  • Alla inlägg som är skrivna som en motprestation kommer alltid märkas enligt marknadsföringslagen och konsumentverkets riktlinjer. Läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier

Copyright

Om inget annat anges är alla bilder och texter som publiceras på bloggen mina egna. Du är alltid välkommen att länka till bloggen om du tycker att det jag publicerar är intressant. Om du lånar en bild, länka alltid tillbaka till resamedvetet.se och ange källan. Hör av dig om du vill använda något av innehållet på bloggen.

Kontakt

Mejla mig gärna på linda(a)resamedvetet.se

Följ bloggen på instagram och facebook.