Bilder från boksläpp av Resenärens makt: Budskap, babbel och briljanta besökare

Posted on

BOOOM! Boksläppet av Resenärens makt är avklarat med bravur. Boken har äntligen börjat bläddras i och kan nu börja bidra till en turism som när och inte tär. SÅ STORT!

När jag satt i bilen hem var jag så där varm och bubblig inombords som jag hade hoppats på. Varm av alla fina ord om boken och tacksamhet över alla som kom och gav energi till mitt boksläpp. Bubblig av tanken på vad denna bok kommer leda till. Nu sitter jag i soffan och njuter av presenter i form av praliner och lakrits, tittar ut över lådorna av böcker som kommer spridas för världen och försöker sammanfatta denna väldigt fina och värda kväll.

Boksläpp av Resenärens makt

Det var en fullspäckad kväll av högläsning, reflektioner av kloka reseprofiler, boksignering, quiz med prisutdelning, trandespaningar, reseinspiration, försäljning, presentbord, visioner, kramar och ryggdunk. Dessutom en egen brandad cykel, libanesisk mat och snacks från bästa Smiling, direkt från Gambia.

Jag precis innan det ska dra igång, har precis laddat upp med mangobollar från Gambia för att komma i stämning
Det anstår mig inte att göra mig mindre än vad jag är. Såklart ska boken och författaren ha en egen cykel!
Den är så himla, himla fin!

Jag hoppades att kvällen skulle ge mig den där stora pangkänslan över att jag faktiskt skapat och gett ut en bok. Jag var pirrig inför och njöt av att tala för publiken om mina ambitioner, om vad boken är (och inte är) och om varför den behövs. Det blev så bra som jag hade drömt om och det beror till stor del på alla som var där. Att tala och få respons i blicken, nickade ansikten, se hur mina ord skapar funderingar i huvudet på folk. Att min bok fyller ett behov som vi idag inte riktigt satt ord på att vi har. Så himla fint att få göra det här med alla som var där, vänner, researrangörer, journalister och resebloggare. Tack till alla er som kom, och ett extra stort tack till Josephine som modererade, Cecilia som sålde böcker, Lisa som styrde mat och var mingelfotograf och Erik som var första inkastare.

Vi förenas i systerskapet och kärleken till Tanzania. Moderator Josephine och Redaktör Cecilia <3
Signerar min bok!
Inledningstalar
Maria Ros Hjelm, generalsekreterare på Svenska Turistföreningen reflekterar över valda delar av boken
Per J Andersson från tidningen Vagabond om hur formen på turismen spelar roll.
Jag och Jörgen Fredriksson från Världens resor trendspanar om resor och turism
Jag försöker säga något viktigt till två av mina stora på hejare, Lisa Greve och Annika Myhre
Enastående, oersättliga, fabulösa Cecilia Elmqvist säljer böcker till höger och vänster.
En present från min man, bokens omslag fritt tolkat av en konstnär.

Köp din bok av Resenärens makt

Försäljningen är nu i full gång och ett tag till går det att köpa den till lanseringspris med 15 procents rabatt. Köp din bok Resenärens makt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.