Jag vill önska en god jul

Posted on

Jul, jul, strålande jul! En tid för reflektion och en chans att skicka en liten hälsning och ett tack till dig som följer min blogg.

Julen är en tid för tacksamhet och reflektion mer än andra dagar på året och jag gillar att vara i jul-mode. I år firar vi hemma hos mamma och pappa med alla fyra syskon, respektive och två små småttingar. Det skottas snö, bakas lussebullar och knäck, lackas paket och rimmas. Jag ser fram emot en totalt regellös tid vad gäller matintag och en mer uppstyrd januari.

En god jul och tid för reflektion

När det är jultider tänker jag på ganska mycket annat än just bloggen. Men när jag var ute på promenad så funderade jag på vilken typ av resenär jag vill vara när jag är ute och om jag har några förebilder eller målbilder om mitt eget beteenden. Det kändes lite ansträngande att fundera på i tider då jag mest chillar men så småningom ser jag fram emot att väcka bloggtankarna igen.

Jag vill passa på att tacka dig som läser min blogg, lägger en kommentar nån gång ibland och tipsar om mina inlägg när du hör att någon är på väg till ett ställe där jag varit. Jag hoppas du får en riktigt fröjdefull jul om du firar och om inte annat kan njuta av lite ledighet. Om du jobbar är jag dig extra tacksam för att du håller Sverige igång när många andra är lediga.

Här är några bilder från livet de senaste dagarna.

Mitt barndomshem och där mina föräldrar bor. Senaste tillskottet är vårt stora uterum
Som är supermysigt och fyllt av juleljus
Mamma skottar snö med mitt syskonbarn
Papsen och jag bakar lussebullar
Som blev väldigt stora och mycket goda
Kvällseldning till min mans stora lycka

2 thoughts on “Jag vill önska en god jul”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *