Stories från juni 2019

Posted on

Juni har varit en månad som väldigt få andra. Tydligt uppdelad i två teman och fyra veckor. Bröllop, post-bröllop, prepp-kongress och kongress. En väldig bra månad alltså. 

Evighetslång och superkort på samma gång. Otroligt intensiv och ett antal stunder av raklång återhämtning.

Stories från junis 2019

Juniresan

Mitt i allt har vi hunnit med en midsommar och en resa till Kalmar. Vi har såklart spenderat en hel långhelg i Malmköping och jag en jobbvecka i Örnsköldsvik så särskilt mycket Stockholm har det inte blivit.

juni 2019
Charmen på den här gatan är total, i de gamla delarna av Kalmar

Junis favoritinlägg

Inte så oväntat är mitt inlägg från vår kärleksfestival ett av de mest lästa under juni. Det märks också att många tänker resa i Sverige i sommar, åtminstone om min googlestatistik kan anses representativ.

Junis babe

Junis babe är lätt att välja, det är självklart min man Erik! Han som utmanar mig i tanken och hjälper mig att fokusera på vad som är viktigt i livet. När vi körde ned till Kalmar nu senast så funderade vi på vilka resor vi gjort ihop och jag fick i uppdrag att räkna ihop. Totalt får jag ihop till 43 Sverigedagar och 179 utlandsdagar under våra dryga fyra år. Det är åtta månader, 14 procent av vår tid ihop. De här resorna har varit avgörande för hur djupt vi lärt känna varandra. Tacksam för varenda dag.

juni 2019
Min man Erik! Foto av Nina Wande

Junis lärdom

Jag har trivts väldigt bra på mitt jobb under många år men under den här veckan har det blivit tydligt vad är som får mig att trivas och vad jag behöver ha kring mig för att göra ett riktigt bra jobb. Tydlighet och förtroende, kanske klassiskt och svårt att förklara vad jag menar specifikt. Den viktiga lärdomen för mig är att jag vet hur det ska kännas när det är optimalt så jag kan ha det att jämföra med när det inte är lika fab.

Juniminne

Ett av de absolut starkaste är från när vi red in till vår vigsel. Jag minns precis hur jag kände när vi red på grusvägen, väl medveten om att det är nu det händer. Om hur jag funderade på om det skulle kännas så där starkt för att sedan i nästa sekund se alla gäster och känna hur tårarna väller fram. Det var ett väldigt kristallklart minne.

juni 2019
Bästa bilden. Foto av Nina Wande på idéfarmen

Junibild

Det här är en kass bild men den ska föreställa en drös med nykterister på en parkering som har kvällsdisco från högtalarna från en bil. När ungdomsdiscot kändes alldeles för ungt så styrde vi upp ett med lite mer ”mogen musik”…

juni 2019
Midnattsljuset i Örnsköldsvik

Juni och privatlivet

Ärligt talat vet jag inte riktigt vad som är mitt privatliv i juni. Det känns som att det varit en enda lång festlighet med vissa återhämtningssessioner. Jag mår bra, väldigt bra och det är skönt.

Junikänslan

Min första spontana känsla var tacksamhet och lugn. Tills jag insåg att det var känslorna för april och maj. Verkar som att de är temat för denna vår. Den här gången tacksam för bröllop, för gäster, för mitt jobb, för allt som går min väg, för kommande bröllopsresa, för att kroppen är stark osv. Det har varit lätt att leva livet i juni.

oskarshamn juni 2019
En natt i Oskarshamn vaknade jag och det såg ut så här

Junis reseplanerande

Jag gjorde lite research inför Kalmar men that’s it. Den här bröllopsresan har fått minimalt med uppmärksamhet och det känns lika roligt. Vi tar det som det kommer. Jag har ytterst få ställen som jag identifierat att jag vill ”bocka av”. Blir fint att få så vad Europa vill bjuda mig på.

Junilänkar

An kända anledningar ska jag ärligt säga att min scouting av bra saker som andra skrivit varit mycket begränsad.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *