Drömsamarbeten

Jag gör mer än gärna samarbeten med bloggen som utgångspunkt. Här är några exempel på drömmar som jag skulle älska att förverkliga med er som har något intressant att erbjuda.

Marknadsföra hållbara destinationer

Ett eco-hotell, en djurpark med stort fokus på djurskydd och bildning av sina besökare, flyg med låga utsläpp eller varför inte en hel destination med fokus på just hållbarhet. Detta kan göras som enskilda inlägg, en serie av inlägg, på distans där jag skriver om det kunden vill lyfta fram eller genom egna upplevelser med egna reflektioner och personliga rekommendation till mina läsare.

Lyfta en hjärtefråga

Om vi delar en hjärtefråga gör jag gärna ett samarbete kring det. Kanske är ni en opinionsbildande organisation, en insamlingsorganisation eller en ovanligt etisk aktör som vill höja kunskap, bygga opinion eller skapa engagemang. Att få skriva om det jag brinner för är självklart det jag gör allra bäst.

Föreläsare och workshopledare för värderingsdrivna

Jag har hållit i föreläsningar och lett grupper sedan tidig tonår för allt från 15-250 personer. Jag trivs allra bäst i rollen som facilitator där jag kan mixa mina kunskaper med värderingsövningar som sätter igång samtal och reflektion. Få grupper att komma samman, utmanas och utvecklas. Temat är med fördel reserelaterat men min breda kunskap om mycket gör att jag kan utgå från många olika områden.

Expert och debattör

Jag är van att debattera, bekväm i både radio och TV, framför stor publik och intimare sammanhang. Jag kan dra saker till sin spets och bidra till ett breddat eller fördjupat perspektiv på det som inte är självklart att alla ser. Inom frågor som rör hållbarhet och etiskt resande vågar jag kalla mig expert och jag uttrycker mer än gärna mina åsikter i dessa frågor.

Läs mer