Jag gör och varför jobba med mig

Det finns många skäl att välja att jobba med just mig. Min tydliga nisch är min största styrka, vill du marknadsföra något på temat hållbarhet och resor då är jag mitt i prick för vad du söker.

Varför samarbeta med mig

Win-win-win

Jag ser det lite som en sport att alla samarbeten ska bli så optimala win-win-win som möjligt. Win för ert företag eller organisation så ni når de mål ni vill genom att få den exponering och marknadsföring ni betalar för. Win för mig som får skäligt betalt för innehållet, spridningen och den garanti mitt varumärke står för, så att jag kan fortsätta förbättra världen. Win för mina följare som får ett tänkvärt, givande och genomarbetat innehåll.

Nischad och intresserad målgrupp

I Resa medvetets målgrupp finns både de som är intresserade av att resor och fullkomligt älskar det. Gemensamt för dem alla är att de på ett eller annat sätt bryr sig om världen och sina medmänniskor. Några brinner för miljön och att vi ska sluta flyga, andra är engagerade i mänskliga rättigheter, fördomar och hållbar ekonomisk utveckling. En del jobbar inom turismbranschen, andra är resebloggar som spinner vidare på de ämnen jag skriver om. Mångfalden är stor men alla har intresset för resor och hållbarhet i kombination.

Min besökare

Unika besökare per månad: 4-5000 stycken

Demografi: 70 % kvinnor, 30 % män. 30 % i åldern 25-34, 85 % av läsarna är svenska.

Peer to peer – den bästa sortens marknadsföring

Vi tenderar att lyssna allra mest på de vi har en relation till. Jag och de som följer Resa medvetet har en relation att stå på vilket gör att förtroende finns från start. De vet vilka värderingar jag står för och jag, så långt jag har möjlighet att sätta mig in i något, går i god för det jag samarbetare med. Det går inte att köpa mina åsikter och det vet alla.

Strategiskt innehåll – sökordsoptimerat och skräddarsytt

Jag skriver mina inlägg frän scratch vilket gör att innehållet anpassas helt efter syftet och uppdraget. Jag väljer en vinkel som jag tror att alla har att vinna på med den exponering som ni önskar.  Alla mina inlägg skrivs sökordsoptimerat med utgångpunkt i innehållet. Utifrån överenskommelse anpassas länkar, ankartexter och specifikt utvalda sökord baserat på ert önskemål. Eftersom alla inlägg är formulerade med SEO-tänk kan livslängden bli riktigt lång.

Det här kan jag göra för er

Artiklar och reportage

Om resmål eller att resa i stort. Min expertis ligger inom att resa medvetet, alltså etiskt, hållbart och ansvarsfullt. Kan skriva allt ifrån guider till tipslistor och krönikor.

Några av mina favoritinlägg (som visar upp en bredd):

Reklamsamarbeten, annonsering och sponsrade inlägg

Om produkter, destinationer eller tjänster som mina läsare kan gynnas av. Exempel: Auto EuropeDestination.se och STA Travel

Workshops och föreläsningar

För resebranschen och turismnäringen, inför en konferensresa med företaget/studieresa med skolklassen eller för dig som vill bjuda publiken på inspiration att resa mer, nytt eller annorlunda. Jag har lång erfarenhet av att föreläsa, flera interaktiva metoder i bagaget och stor vana att arbeta med värderingsfrågor. Skräddarsydda upplägg, referenser kan ges på begäran.

Exempel (kan med fördel mixas eller modifieras):

Inspiration 60 min:

Våga utmana dig själv när du reser. Självrannsakan, reflektion och insikt med positivt angreppssätt utan pekpinnar.
Passar till exempel: Inför utlandsbaserad företagskick-off, skolklasser som läser turism, eller reseintresserat sällskap i olika storlekar.
Prisbild: från 10 000 kr plus moms

Värderingar 3 timmar:

Hitta dina värderingar ur ett reseperspektiv genom en aktiv workshop. Stöta och blöta, lära känna dig själv och gruppen. Utmanande case och situationer att samtala kring som skapar ett öppet klimat och högt i tak.
Passar till exempel: kollegiet på arbetsplats inom resebranschen, värderingsdrivna företag eller organisationer i stort.
Prisbild: från 25 000 kr plus moms.

Kunskap 60 min:

Vi kommer överens om ämne och graden av interaktion med publiken och så sätter jag ihop ett matnyttigt och kunskapshöjande pass utifrån önskemål. Kan röra det mesta inom att resa hållbart och etiskt, tips på vad jag kan riktigt mycket om finns här: Min kompetens och färdigheter
Passar till exempel: Alla företag och organisationer utifrån ämnet
Prisbild: från 10 000 plus moms

Tävlingar

Med fördel reserelaterat men allt som är givande för läsare är av intresse. Exempel: Cocoonmeetings på Österlen och Stora hotellet i Umeå

Läs mer