Samarbeten och PR-policy

Resamedvetet.se är en reseblogg med fokus på att förändra och påverka, utmana och inspirera. Mina läsare tycker om att resa och söker sig till min blogg för att få nya insikter, ökad kunskap och möjlighet att reflektera över deras eget och andras beteende, före, under och efter resor.

Samarbeta med Resa medvetet

Jag gör gärna olika typer av samarbeten. Tveka inte att höra av dig om du har någon idé utöver det jag listar nedan. Du når mig enklast på linda(a)resamedvetet.se

Läs om vad jag gör, min målgrupp och varför ni ska samarbeta med mig

Principer jag står för

Förtroende, tillit, transparens

Det absolut mest värdefulla jag som influencer har är förtroendet mellan mig och mina läsare. Jag skulle aldrig äventyra det. Därför är transparens A och O i allt jag gör. Det bygger upp en tillit som gör att mina läsare vågar lita på det jag skriver om. Jag kommer inte skriva rosenskimrande om allt men jag kommer alltid vara konstruktiv och fokusera på det goda och positiva.

Mina värderingar

Det jag skriver om vilar på, och utgår från, mina värderingar. De genomsyrar allt jag skriver om och det är dessa som ligger till grund när jag väljer, och väljer bort, vilka jag samarbetar med. Mer konkret innebär det att jag tackar nej till en hel del förfrågningar, se Jag tackar nej till längre ned.

Tydligt ATT det är reklam – men inte KÄNNAS som reklam

Allt jag gör är välarbetat och genomtänkt. Den som läser ska aldrig behöva fundera på om det finns någon dold anledning till att jag skriver om något. De ska heller aldrig uppleva inlägget som en random säljig broschyr. Det ska vara personligt, balanserat, intressant och hänga ihop med min målgrupp och nisch.

Policy för reklam, samarbeten och PR

Innehållet

Allt innehåll på bloggen skapas som regel av mig. Det är mina bilder om inget annat anges och det jag skriver om bygger på egna upplevelser och egna omdömen.

Recessioner och pressutskick

Jag recenserar gärna produkter, tjänster och destinationer. Mina åsikter kommer då alltid vara mina egna oberoende av avsändare. Det gäller även blogg- och pressresor och detta kommer alltid märkas ut som pressutskick eller att det sker i samarbete med företaget.

Jag tackar nej till

Jag gör inte samarbete med innehåll som uppmuntrar eller romantiserar spel, våld, sexuella tjänster, vapen, alkohol och andra droger eller kränker mänskliga rättigheter. Detta av den enkla anledningen att det går emot mina värderingar och inte bidrar till en bättre värld vilket är Resa medvetets syfte.

Märkning och marknadsföringslagen

Alla inlägg som är skrivna som en motprestation kommer alltid märkas enligt marknadsföringslagen och konsumentverkets riktlinjer. Läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier

Copyright

Om inget annat anges är alla bilder och texter som publiceras på bloggen mina egna och företag får inte använda innehållet jag skapar utan tillåtelse. Du är alltid välkommen att länka till bloggen om du tycker att det jag publicerar är intressant. Om du är influencer och lånar en bild, fråga först och länka alltid tillbaka till resamedvetet.se och ange källan. Välkommen att höra av dig om du vill använda något av innehållet på bloggen.

Kontakt

Mejla mig gärna på linda(a)resamedvetet.se

Följ bloggen på instagram och facebook.

Läs mer