En vecka kvar

Posted on

Jag inser att den här bloggen kommer omvandlas till en reseblogg! (rättelse: det blev en helt ny blogg till och med) Den senaste månaden har gått ut på att jobba hårt och disciplinerat samt träffa så många vänner som möjligt för att kunna vara ledig från jobb och ifrån mina fantastiska vänner i nästan fyra månader och dessutom fira en jul med min storfamilj. Idag är det en vecka kvar tills vi åker! (Hur sjukt?!?)

Hotell i Tokyo och Shanghai och Airbnb i Seoul och Taipei är bokat. Erik har fixat alla visum åt oss. Idag dricker vi vårt sista kur av koleravaccinet. Malarone (malariamedicin), resorb, imodium, packpåsar, reselakan och resehandduk är inhandlat. Maten i lägenheten äts sakta men säkert upp. Reseförsäkringen är fixad. Allt är klart för att vi ska kunna åka. Förutom den lilla detaljen, packningen.

Stora eller små flaskor av alla hygien/skönhetsprodukter så som linsvätska, sminkborttagning, duschtvål, schampo, balsam, hudkräm, solkräm osv? Hur många byxor, leggings, klänningar, toppar, tjocktröjor, skor, sjalar behövs? Miniuppsättning av det en vill ha i handbagaget ifall väskan tappas bort, vad måste jag ha där? Vad ska vi sysselsätta oss med på flyg och flygplatser förutom M.I.G., kortspel och korsord?

Det bästa med känslan just nu är att jag inte ser ett enda reellt hinder för den här resan. Jag är på riktigt inte orolig för någonting. Min egen reseerfarenhet och Erik som resekamrat är såklart två stora anledningar till det. Samtidigt väldigt svårt att ta in att den här resan faktiskt kommer bli av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.