USA dag 10 – Orlando, Blizzard beach

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 28 juli 2013)

Idag har vi varit på en äventyrsbadpark. Vi var här -96 också och jag minns den som gigantisk. Såklart var den mindre än sist och rent åldersmässigt får en nog ut maximalt av denna park om en är 10-16 år. Hursom, vi badade, solade, åkte galna attraktioner och gled omkring.Tog inga bilder eftersom min mobil inte gör sig så bra i vattnet så jag googlade lite för att visa ungefär vad det handlar om. Det är helt enkelt en skidanläggning som blivit en vattenpark.

Efteråt drog vi vidare mot Miami och har nu kommit drygt halvvägs. Jag har kört och ännu en gång stört mig på att allt för många i USA inte verkar förstå det fantastiska med att använda den tredje filen till endast omkörning. På USAs vägar kan en räkna med att bli omkörd och behöva köra om på både höger och vänster sida.Vett att flytta på sig har många av dem inte heller. En fördel med dessa vägar är dock att de har reflexbitar i marken så det är mycket lätt att se vart vägen är på väg!

Blizzard-Beach-Disney-World
En överblick
blizzardbeach0311
Sittlift, backhoppningsbacke och fakesnö

blizzard-beach-summit-plummet-mid
S
ummit-plummet gick helt galet snabbt och var häftig men gjorde i slutet mest ont i skinkorna som dallrade vid inbromsningen. Rekordet på hur snabbt det kan gå är 96 km/h

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *