Att fylla 30 på andra sidan jorden

Posted on

Vilken dag! Att bli firad på andra sidan jorden innebär 50 procent längre födelsedag. När vi firat klart mig här i Australien fortsätta hälsningarna från Sverige att strömma in. Jag är sååå tacksam för alla vänner och bekanta som grattar från det enklaste grattis på facebook till långa rim, filmer, överraskningar och kärlek. Tack!

Dagen började på bästa tänkbara sätt: yoggi och flingor på sängen och orden “Idag är det din dag, alla andra dagar är våra.” och sen blev det bara bättre och bättre. Packade picknickväska och åkte över till Magnetic Island, denna oerhört vackra ö som får bli ett helt egen inlägg senare. Efter ett varv på ön åkte vi till dagens huvudsakliga aktivitet. En ridtur. Jag älskar hästar och kan inte tänka mig något bättre än att få lukta på hästar på min födelsedag. Två timmar på hästryggen, varav 15 minuter med havsvatten upp till manken. För att påminna mig om att jag var i Australien visade sig både kängururna och koalabjörnarna i bushen från sin bästa sida. Så häftigt! 
Lunchutsikt på Magnetic Island   Jag och Erik njuter på hästryggen. Att rida på en strand har varit en dröm så länge jag har ridit. 

Skrollade igenom sociala-medier-flödet och räknade grattis. 331 stycken totalt. Detta inklusive Samuels galna bild som genererade ett antal likes och grattis, pappas 28 grattis på raken, videofilmer, sms och alla hälsningar på min vägg på facebook. Som jag tidigare annonserat så ska jag ge 5 kr för varje gratulation till Vi-skogen som en liten klimatkompensation för denna älskade resa. Totalt blev det 1655 kr. Tack för alla gratulationer oavsett form!

På kvällen körde vi en timme söderut och landade på ett motell och där vi åt mer picknickmat. Hade handlat mörk choklad och mango, så det gick ingen nöd på mig! Sen var den dagen slut och jag somnade med ett leende på läpparna. Jag är så lyckligt lottad som får göra den här resan med så mycket fina vänner kring mig och bästa tänkbara resesällskap. Jag är 30 år och nöjd!

 Som bonus fick jag klättra i ett träd. Få saker gör mig så lycklig som träd, hästar och Erik. På min 30-årsdag fick jag allt ❤️

6 thoughts on “Att fylla 30 på andra sidan jorden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *