Det alla undrar över

Posted on

Att komma hem från 100 dagar i utlandet skapar en del befogade frågor, här är de mest efterfrågade svaren just nu. 🙂 

1. Gick ni över eller under budget?
Under. Alla detaljer finns i egna blogginlägg, till exempel här: Jorden runt: Vad gick kalaset på?

2. Vad bråkade ni mest om?

Vi bråkade inte en enda gång men det som det var mest tjafs/dålig stämning kring var när vi skulle ta oss från diverse flygplatser in till city.

3. Vad var bäst med resan?

Att jag lärt mig så mycket, att min kreativitet blommat och att jag och Erik har byggt så mycket starkare band till varandra.

4. Vad har du saknat?

Har inte haft cravings efter något men friskt kranvatten är oerhört underskattat och något jag ska klunka i massor. Att krypa ned i en kall säng och sova under ett tjockt täcke har jag längtat efter. Och så saltlakrits.

5. Vaddå, är det slut med bloggandet nu? Hur gör jag om jag inte kan få nog av Lindys resande?

Inte på långa vägar! Jag har massor med bilder som är ovisade och ännu mer text jag vill skriva. Reflektioner, reseguider, praktiska tips osv. Både instagrammen och Facebooksidan kommer fyllas på länge framöver. Följ så garanterar jag massor med matnyttigt och inspiration. Och om det inte räcker säger jag sällan nej till svenskt fika!

6. Är du mätt på att resa nu?

Nej, inte alls. Jag ser fram emot vardag med hårt jobb men jag känner mig redan lite stressad över att jag bara har en resa bokad.

7. Friade Linda den 29:e februari?

Tre oberoende personer frågade om jag skulle/hade det och jag är ledsen om jag gör er besvikna. Nej, jag friade inte den 29:e februari. Och inte Erik heller.

8. Hur känns det att komma hem?

Bra! Jag tror att när jag än skulle åkt hem så skulle jag inte känt  mig helt redo. Många har uttryckt att de längtar efter mig vilket känns roligt såklart, och så kom jag hem till vårt Alvik och min bästa vän Sara som bott här hade köpt hem lite nödproviant som filmjölk och lakrits. Så tacksam för det, hon känner mig minsann!
Delar av det Sara köpt hem, mitt i prick!

7 thoughts on “Det alla undrar över”

  1. Välkomna hem! Ser fram emot att ses och kramas och prata ikapp. Jag är som du förstår hemskt nyfiken på vad som har hänt på din insida under den här tiden. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *