God ledighet kära läsare

Posted on

Jag ägnar mina dagar till att åka skidor, skratta med vänner så tårarna sprutar, njuta av snön och hoppas på att solen ska titta fram ovanför trädtopparna. Vi bakar julgodis, spelar kort och dricker egengjord chai och glögg. 

Jag önskar dig en god ledighet

Jag vill passa på att önska alla mina läsare en riktigt skön ledighet oavsett om du firar jul eller inte. En av de största drivkrafterna att fortsätta blogga är allt jag lär mig och mycket av detta är tack vare dig som läser och ni som skriver kommentarer. Jag lär mig något nytt varje gång och känner mig rikast på jorden att få utvecklas så mycket av att göra min hobby.

Framöver blir det lite olika typer av sammanfattande inlägg december ska knytas ihop, jag har rannsakat mina resor ur ett medvetet perspektiv och så blir det självklart en klassiskt reseåret 2018-inlägg. En av de roligaste inlägget som finns att skriva faktiskt.

Jag inser att det här är första jul/nyår på tre år som jag inte har någon resa under “jullovet” bokat. Känns ganska skönt faktiskt. Har inte en enda resa för 2019 bokad ännu, vi får se hur länge det håller i sig.

Tack, kram och på återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *