I helgen blev det åka av

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 6 oktober 2013)

Vilken resa, vilken helg! (Det börjar bli uttjatat det här med att jag lever det bästa livet, jag vet) Jag och Bernhard har varit i Oslo och hälsat på hans kompisar från Norge som han skrev masteruppsats med.

Fredagen började bra kl 5.15 med en tripp till Örebro med mina två chefskollegor Sofia och Eva. Vilka kvinnor jag jobbar med! Otroligt givande möte och sen sprang jag på en av alla IOGT-NTO:s affischer. Jag skuttade av stolthet.

Flög till Oslo och åt en najs middag med monsunregn och sen däckade vi tidigt. Sovmorgon och efter morgonregn kom eftermiddagssol. En promenad i en häftig skulpturpark och sen några magiska timmar i gassande solsken på en brygga med mys och samtalen som aldrig tar slut. Love it!

Födelsedagsfest på kvällen och jag gjorde alkoholfria drinkar.Ut och klubbade i några timmar och sen nattmat på McD. Kom i säng halv fyra, känns som det var hundra år sedan sist, usch vad gammal jag börjar bli.

Tog oss hem mitt på dagen och nu ligger jag i Bernhards soffa, ser på idol och är helt slutkörd efter en löprunda på 11 km. Blir bortskämd med friskt vatten och polly. Sicket lyxliv jag lever.

bild 2
Den här gången var det frihet-för-alla-förbundet som var i farten. bild 1
Vi. På en kulle med grym utsikt över Oslos hamn.bild 3
Hallonmojito och folkbild 4
Frisk höstkänsla gjorde att jag sprang knappt 11 km från Alvik till Sickla på 68 minuter. Ja, jag är nöjd.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *