Island dag ett och två

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 8 augusti 2012)

Efter en lång resa (men mycket kortare än de flesta andra som rest) kom jag fram till Island och scoutcentret där vi ska hänga i veckan. Första dagen bjöd på gott väder, dag två lite sämre.

Jag och Lovisa slog upp tältet och tillsammans med Ahmed åt vi knäckebröd och räkost. Av erfarenhet så vet jag att nödproviant måste medtagas. Ahmed och Lovisa

Sen var vi ett gäng som fick för oss att vi skulle gå ut på vandring och besteg första bästa berg. Riktigt coolt underlag och många fina utsikter. Hela gänget. Utsikten

Soundtrack för vandringen var Lejonkungen och ronja. Här gör Freja ett vårskrik a la Ronja. Mycket stämning!Ibland vilade vi i ljungen. Rasmus är glad för detTill slut kom vi fram till en vattenbana som en modig grabb såklart skulle testa. Och klarade!

På kvällen var det en kort invigning och på klara färdiga gå var det dags för disco. 50 pers på dansgolvet utan förfest. Woop!

Under dag två har som sagt vädret varit sämre och idag har jag mest förberett Active Fair om Greatness. En verksamhetsmässa där alla organisationer visar upp alla grymma grejer det gör. Blir stolt och inspirerad!Dålig bild men här en del av alla deltagareEn organisation visade upp en aktion om hur flaskor kan användas till något bättre än sprit. UNF berättade om Ett bra uteliv och Fake Free. Stabilt. 

Nu ska jag dansa och sen sova gott i min sovsäck. Imorgon hoppas jag på bättre väder.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.