Island dag tre, fyra och fem

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 15 augusti 2012)

Först en film från dag ett som jag inte kunde lägga upp på Island. Från vår bergsbestigning. Vårskrik, precis som i Ronja!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9Telidvwtkw]

Vädret blev inte bättre. Det blev sämre. Så dåligt att det blev stormvarning och så att 80 % av UNF:arna var tvungna att sova inne eftersom deras tält inte höll för allt regn och all vind. Mitt och Lovisas tält stod dock stabilt. Det var nog räddningen på den här veckan. Trots att allt och alla konstant var fuktiga så höll i alla fall vårt tält torrt. Lovisa var dessutom otroligt söt när hon sov!Sötsvampen!

Activekongressen fortsatte och Simon blev vald till ordförande och Andrea och Kristina höll fantastiska tacktal. Jag blev tårögd och insåg att om ett år tvingas jag säga hejdå till UNF.

Eric fyllde 20 år och Malin, Lina och Lovisa gick upp tidigt och bakade en äppelkaka till honom. FS sjöng och Eric blev tagen. 

På lördagen trotsade jag och Rasmus vädret och sprang 11 km i regn. Kuperad terräng, coolt landskap och regn samt snålblåst. Tog 1 timme och 45 min av vandring och springning. Efteråt var det värt det. På vägen hittade vi en liten varm källa!Jag är glad och laddad för springningen. 

Nordgu fyllde 40 år och det firades med livemusik och tårta. Så mysigt!

Vi tog ett gruppfoto på nästan hela UNF-gänget. Åh så fina medlemmar vi har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.