Resereflektion nr 63: Kluriga motsatser – vad väljer du?

Posted on

Sommaren är här och min kreativitet flödar, så jag gjorde en liten lista med kluriga motsatser att välja mellan – kul va? Inga pest eller kolera, bara två olika vinster att välja mellan. Det lär skilja sig mellan vilka som anses lätta och svåra att svara på mellan olika individer…

Det ska inte vara helt lätta val och jag hoppas du som läsare vill svara med en kort kommentar så jag får lära känna dig lite bättre. Längst ned har jag svarat för egen del. Tyckte personligen att nr 4 var svårast.

Kluriga motsatser

  1. Bara städer eller aldrig mera städer
  2. Enbart resa österut (till datumlinjen) eller enbart resa västerut (till datumlinjen) under alla dina kommande semestrar
  3. Aldrig mer äta färsk frukt utomlands eller aldrig mer dricka ett glas öl eller vin under utlandsresor
  4. Behålla dina nuvarande språkkunskaper eller kunna alla språk i världen utom svenska
  5. Göra tre-fyra weekends/år eller en månads långresa/år
Bild från pixabay med en twist av mig

Personligen skulle jag välja: 

Aldrig mera städer, enbart österut, färskt frukt, världens alla språk och en långresa.

Vad väljer du?

Alla resereflektioner hittar du i kategorin Resereflektioner 

6 thoughts on “Resereflektion nr 63: Kluriga motsatser – vad väljer du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.