Stories från juni 2018

Posted on

Juni, du var då en fantastisk månad. Två svenska län har utforskats och jag har känt mig så där lugn som jag bara gör när jag har mycket tid. Ljusa nätt och sommarsol, vad mer kan en nordbo önska sig?

Stories från juni 2018

Juniresan

Sverige, du fantastiska land. Fyra dagar i ett härligt Västerbotten och fyra dagar i ett lika härligt Sörmland. Utöver det mestadels lugna dagar i Stockholm. Det tål att upprepas, det finns otroligt mycket att se, uppleva och smaka på i vårt avlånga land.

juni 2018
Paddling med familjen Engström med plusmeny i Djupsund

Junis favoritinlägg

Balkan är hett som attan. Det märks inte minst på vilka inlägg som folk läst under juni. Slovenien och Makedonien verka populärt vilket verkligen glädjer mig, hoppas att fler upptäcker allt som finns att uppleva under en resa till några av Balkanhalvöns länder

Junis babe

En av mina nära vänner gifte sig under midsommarhelgen. Regnet öste ned och luften var kylig. På väg in i den lilla vigsellokalen möts jag av Lovis 7 år som ropar efter mig och ger mig en stor kram. Under hela hennes liv har vi setts 2-3 gånger/år, nu senast i julas. Ändå är det som att inget vatten flutit under broarna när vi ses. Det är en SÅ fin relation vi har och jag är så glad för den.

juni
Lovis hälsar på 2016 och går i Stockholms smalaste gränd

Junis lärdom

Miljöombyte motiverar mig att fokusera.

Juniminne

Jag har otroligt många fina minnen från juni när jag suttit och skrivit blogginlägg och andra texter. På en het balkong i Sumpan, i en hästhage i Hallmyra, på en bänk i en rosenpark i Eskilstuna och längs med Trosaån.

Jag och Erik sov även på balkongen ett par nätter, ungefär hur mysigt som helst.

juni 2018
Vid Trosaån. Omväxling förnöjer osv. + Älskar min nya citronblus

Junibild

Rothoffsparken i Eskilstuna bjöd på rosor i de klaraste färgerna och Wilda/Reaktionista tog några riktigt fina bilder på mig. Tack för det!

juni 2018
Foto av Wilda Kristiansson

Juni och privatlivet

Juni har känts som en lugn och harmonisk månad. Det har varit fridfullt på jobbet och jag låg så bra i fas att jag fejda ut en vecka tidigare än planerat. Jag har spenderat mycket tid hemma och njutit av skönt väder på balkongen och sett två säsonger av Handmaid’s tale. Jag har bakat bröd och vi har gjort saft och jag håller på att virka klart en liten filt. Allt detta tyder på en enorm mängd tid som jag känt att jag haft, annars skulle dessa saker aldrig prioriterats.

Junikänslan

Frid. Jag känner mig tillfreds med mycket just nu. Behagligt tempo, trevligt väder, träningslusten är tillbaka. Ser fram emot en sommar med Erik, bara det kan göra mig fridfull om något.

juni 2018
Nyduschad och nybetad -allt som krävs för en lycklig häst. Och lycklig ryttare

Junis reseplanerande

Jag har mest ägnat tid åt att fundera på hur jag ska få in fyra weekendresor innan november. En omöjlig ekvation så det kommer krävas prioritering. Jag vill åka med Wilda på hennes 30-årsresa som jag gav henne förra hösten. Jag vill ta revansch på vår inställda Birminghamresa med Sanna och Jennifer. Jag vill göra en favorit i repris och åka till Sarajevo med Josephine efter vår Belgradsuccé. Jag vill åka på en blobbweekend a la Florens. Kikar just nu mest på Schweiz efter tips från er läsare.

Junilänkar

Mina Spektrum-inlägg är uppskattade och personerna bakom är kloka att omge sig av så jag tipsar helt enkelt om dom igen. Johanna/Slow fashion, Paulina/Ditt barn & du och Annie/Vegokäk

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

4 thoughts on “Stories från juni 2018”

  1. Vi kan åka till Schweiz 😉 Haha åh vad jag längtar efter att resa med dig. Det kommer att vara värt all väntan i världen. Så fint att få träffa dig och fota dig bland rosorna, skönheten. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *