Upp och iväg, mot Tanzania!

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 27 mars 2015)

Har påbörjat min resa till Dar es Salaam. Flyger med Qatar airlways och mellanlandat i Doha. Så där härligt klibbigt kvällsvarmt när jag klev av flyget. Väldigt fräscht överallt. Gratis dricksvatten, gratis wi-fi, väldigt långa avstånd mellan gaterna, vänlig personal lite här och där. På toaletten på flyget fanns både snittblommor och engångstandborstar. Vilken lyx!

Åker mot Tanzania för att hänga med Josephine, förhoppningsvis träffa Kivuri igen efter 8 år. Ska ta en sväng förbi IOGT-NTO-rörelsens regionkontor och hälsa på gamla kollegor och sola på Zanzibar. Dansa till lite reagge, äta obscena mängder mango och avokado, gå på markander, inta african-time-style och bara vara ledig. Kanske till och med läsa en bok.

Lämnar ett Sverige där jag hade som ambition med att vara klar med “allt” på jobbet. Så blev det inte men jag stänger av ändå, det viktiga är gjort och resten får vänta. Om det inte vore för att jag gått och kärat ned mig så skulle jag kanske till och med kunnat köra mobilfritt. Men det finns ju så mycket att dela med sig av så jag kommer nog jaga wi-fi. När jag kommer hem hoppas jag på skönväder och sen är det bara att räkna dagar och se fram emot allt spännande våren kommer att erbjuda.

2015/03/img_0202.jpgJag och lyxen i ett toalettbås som var ovanligt stort. Gick till och med att ta en liten svängom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.