USA dag 7 – Myrtle Beach och Charleston

Posted on

(Det här inlägget publicerades ursprungligen på lindaengstrom.se den 26 juli 2013)

Vaknade, åt hotellets frukost som är precis så som jag förställt mig att frukost i USA är. Ägg och bacon (som jag inte äter eftersom jag föredrar kall frukost) lowfat-yoggi, vitt rostat bröd och feta våfflor med sirap/honung/sylt. Körde till Myrtle Beach där vi badade med leggings och t-shirt för att inte skada huden mer och njöt av att havet var lite varmare än vid tidigare stränder. Efter några timmar var vi nöjda och snodde en utomhusdusch från ett hotell åkte vidare till Charleston. Där gjorde vi oss redo för att käka på en restaurang och njöt av en glass till efterrätt. Charleston var en mycket mysig och vacker stad med fontäner som barn fick bada i och stora hus från kolonialtiden.

Inte världens mest händelserika dag då många timmar spenderades i bilen men trots att vi bara varit här en vecka känns det som vi hunnit med sjukt mycket!

USA68
Vackra strandpromenaden i Charleston
USA67 USA76
Fontänen som barnen kunde plaska i. Såklart varningstexter och en stat som avskriver sig ansvaret. Ge mig en plats i Sverige där det måste stå i text att någon lifeguard inte finns tillgänglig.  USA69
Charlestone – Sveriges arkitektur kan slänga sig i väggen.
USA70
Middag med syster och bror som hittade en konstig boll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.