Resereflektion nr 41: Vilken kändis vill du helst semestra med?

Posted on

Om du skulle resa med en kändis, vad skulle vara viktigt för dig då? Humor, mycket att prata om, status? Resia har frågat svenskarna om vem de helst reser med. 

Åka på semester med en kändis

Resia har gjort en SIFO-undersökning om vilka svenska kändisar svenskarna helst åker på semester med. Svaret är: Roliga kändisar. Hela fyra på topp-fem-listan räknas mer eller mindre som komiker och högst i topp ligger Carina Berg. Tänk om konceptet Berg flyttar in istället skulle bli Berg (och en kändis) reser utomlands – låter som en given succé i mina öron.

Svenskarnas önskelista

1.Carina Berg
2. Lottie Knutsson
3. Filip & Fredrik
4. David Batra
5. Gina Dirawi
6. Kung Carl XVI Gustaf

Lottie Knutsson känns väldigt oväntad, hade ingen aning om att hon skulle vara så eftertraktad och Kungen hade jag inte räknat med. Carina Berg skulle även hon stå med på min topplista tillsammans med Mia Skäringer Lazar, (älskar hennes och Manheimers podd), Annie Lööf, Alice Bah Kuhnke och Jenny Strömstedt. Jag värderar givande samtal och att det är det ”jag ha ut av” kändisresan snarare än oändliga skratt.

semester med kändis
Annie Lööf, foto av sydsvenskan.

Vilken kändis skulle du helst vilja resa med?

En gång i veckan skriver jag ett kortare inlägg som jag kallar resereflektion. Du hittar alla i kategorin Resereflektion

10 thoughts on “Resereflektion nr 41: Vilken kändis vill du helst semestra med?”

  1. Läste också det utskicket. Kul att du gjorde ett inlägg av det. Jag hade gärna rest med kronprinsessan på någon cool resa och upplevt något out of the ordinary.

  2. Undrar jag hur väl sådana där listor egentligen stämmer. Har fått för mig att en får välja mellan ett visst antal personer som någon annan hittat på, och inte liksom välja fritt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *