Att vara Resfredags inspiratör

Posted on

Att inspirera andra har varit ett av mina mål sen jag var 15 år. Att bli utsedd till Resfredags inspiratör är därför en ära och något jag gör glädjeskutt av morgon, middag, kväll. 

Resebloggaren Resfredag har varje månad en inspiratör och i december är det min tur – så glad för det! Jag berättar om varför jag reser, vilka känslor jag vill uppnå, vart jag hämtar inspiration, om min blogg och medvetet resande, om drömresemål, min bästa resa och smultronställen i Stockholm och mitt hemhemma.

Så varför tycker jag om att inspirera? En förneka att en orsak är för att det boostar mitt ego vore att ljuga men i stort handlar det framförallt om något så klyschigt som att jag vet att om jag inspirerar och är en förebild eller säger tänkvärda saker så finns det större chans för mig att uppnå det mål som allt egentligen handlar om – att skapa en bättre värld. Nästan allt jag gör här i livet handlar om att jag vill göra planeten till en bättre plats för fler och det klarar jag aldrig själv. Att inspirera är alltså medlet för att nå målet.

Tack Annika på resfredag. Om sanningen ska fram så vet du att det där med att inspirera, det gör du alldeles utmärkt  själv och 155cm.se skulle inte funnits om det inte vore för dig, så TACK!

Läs hela inlägget Linda Engström: Resfredags inspiratör.

lindaerik
Fotografen bakom den här bilden är ingen mindre än Annika hemhemma i hennes Sturkö, aug 2016.

 

2 thoughts on “Att vara Resfredags inspiratör”

    1. Tack va glad jag blir! Resfredan är bra på att skriva frågor som faktiskt fick mig att tänka efter både en och två gånger, så det gav mig en bra insikter. Ser fram emot att höras och ses framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *