Tävling: Vinn en övernattning på Österlen hos Cocoonmeetings

Posted on

På Österlen finns det förtjusande gårdshotellet Cocoonmeetings med stor personlighet och skön stämning. När jag var där i somras blev jag förälskad i stället och nu har jag den stora äran att få presentera 155:ans första tävling: Vinn en övernattning och middag på Cocoonmeetings. 

Jag och Erik fick en unik upplevelsemiddag bestående av pizza med ovanliga smakkombinationer bakat i deras utekök samtidigt som vi kunde njuta av skön livejazz och avsluta med en härlig efterrättspizza. Det var en riktigt minnesvärd kväll som jag sent kommer glömma! Vi sov kvar i ett av deras personliga och fräscha rum och kunde dagen efter inta en ordentlig frukost. En sån där lyxig brakfrukost i hemmamiljö jag önskar att jag fick varje söndag.

IMG_2061
Uteköket med personal som lagar vedugnsbakad pizza
IMG_2065
Supermysig miljö för sköna sommarkvällar

Vi var båda supernöjda med hela vår vistelse och utöver livemusik, gott käk och övernattning erbjuder Cocoonmeetings skräddarsydda konferenser i deras mötesrum, även kallade kokonger, året om för kreativa möten för både små och stora grupper. Alla superfint inredda med stil och själ och ett av rummen har till och med en utomhuspool som alltid håller 38 grader. Det kallar jag konferensmöjligheter med det lilla extra! Alla gäster kan dessutom njuta av Cocoonmeetings fina omgivningar i det Skånska landskapet och deras anläggning drivs av jordvärme och solceller.

Så tävlar du:

Skriv en kommentar på detta inlägga där du svarar på följande frågor:

 1. Vad heter de fyra kokongerna som finns på Cocoonmeetings hemsida?
 2. Varför vill du vinna en övernattning och vem skulle du välja som sällskap?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 30 september 2016 och vinnaren presenteras på bloggen efter att tävlingen är avslutad.

Tävlingen är avslutad. Tack till alla som tävlat, den lyckliga vinnaren är Annica Nilsson – Grattis!!

För att hålla koll på fler tävlingar gilla och följ 155cm.se på facebook och instagram

 

Vinnaren utses av mig och vinsten är ett presentkort på en övernattning för två personer med tillhörande middagsbuffé och frukost (värde ca 2000 kr) som är giltigt till 31 augusti 2017. Om jag inte fått tag på vinnaren inom två veckor utses en ny vinnare. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

43 thoughts on “Tävling: Vinn en övernattning på Österlen hos Cocoonmeetings”

 1. Coccon white,coccon comfort,coccon green,coccon grey.
  Jag skulme vilja ta med.min sambo Linus Berggren.
  Efter att varit allt frpn mammaledig till studerande oxh jobb i MASSOR sedan september 2016 så har jag och sambon inte fptt någon tid tillsamma s alls sedan dess. Det hade just nu suttit fint att få ägna lite ensamtid tillsammans med han någonannastans än hemma. För just nu har det varit mkt och vi har mest sagt hej till varandra.

 2. Cocoon grey-white, comfort o green ☺
  För att få komma bort. Jag skulle ta med min sambo o fira semester då vi som egna företagare har svårt att komma iväg o så skulle detta då passa utmärk åt båda, han får vara hemmaomkring o jag får de jag behöver inga måsten o skall! En helt perfekt vinst o överraskning!!! 😆 mvh Ann-Sofie

 3. Coccon white,coccon comfort,coccon grey ,coccon green.

  Jag skulle ta med min mamma för att hon alltid ställer upp med barnvakt, trädgårdshjälp mm. Den bästa mamma som finns helt enkelt!

 4. Cocoon grey, cocoon white, cocoon comfort and cocoon green.
  Jag skulle vilja ta med mig min fina väninna Magdalena så att vi kan träffas en längre stund och hinna prata med varandra. För som det ser ut idag har vi ofta kontakt, men mycket handlar då om vårt gemensamma instagramkonto travelsis_. Och det viktigaste av allt för att vi har galet kul ihop när vi ses😀💗

 5. 1. Cocoon white, grey, green och comfort
  2. Jag skulle ta med mig min söta man! Vi behöver komma bort från vardagen, alla måsten och gnäll, och bara njuta av livet tillsammans!

 6. Skåne verkar verkligen vara the place to be på sommaren. Ver inte hur många bekanta som besökt Österlen i sommar. Alla utom vi känns det som. Deltar i tävlingen för att få tummen ur röva och åka dit. Coccon låter intimt så tar med mig min karl aka chaufför.

  Coccon white,coccon comfort,coccon grey ,coccon green

 7. 1. Coccon white,coccon comfort,coccon green och coccon grey.
  2. Senare i höst firar jag och min älskade man 5-årig bröllopsdag. Det vore underbart att få åka iväg tillsammans och bo fint och mysigt och bara rå om varandra. <3

 8. 1. Cocoon Green, Cocoon Grey, Cocoon White och Cocoon Comfort
  2. Jag vill vinna för att min fru älskar Österlen, och tjatar varje år om att vi måste åka dit igen, efter att vi haft en trevlig vecka där för ett antal år sen. Och vem är jag, om jag inte vill göra min snälla och vackra hustru till lags? 🙂

 9. svar: Coccon white,coccon comfort,coccon grey ,coccon green.

  Jag skulle vilja ta med mig en kille som jag träffar. En egentid skulle sitta fint mellan oss två. Barnen tar tyvärr mycket tid så våran fokus på varandra försvinner.

 10. Svar: Coccon white, coccon comfort, coccon green, coccon grey.
  Jag älskar Skåne och våren är som bäst,
  vill då gärna bli Hotell Cocoonmeetings gäst.
  Vore mys att Österlen besöka
  och mina minnen där föröka.
  Kanske fortsätta med färjan till Polen när jag ändå är på G,
  där finns många städer som oss en fin sommarsemester skulle kunna ge.

 11. Cocoon grey, cocoon white, cocoon comfort samt cocoon green. Jag skulle skicka iväg mina föräldrar som hela året ställt upp så mycket för oss . Vi har haft ett tufft år med vattenläcka i huset , sjukdom och bortgång inom familjen , ja helt enkelt mycket tråkigheter . Nu börjar vi komma på fötter igen och se ljuset i tunneln mycket tack vare mamma och pappa som tagit barnen sina lediga dagar och hjälpt oss med allt i hemmet. Vad mysigt det vore att få överraska dom med denna lite speciella upplevelse som tack för allt 🙂

 12. Svar: Coccon white, coccon comfort, coccon grey, coccon green
  På dansgolvet för 43 år sedan jag gumman hitta,
  Nu i höst har vi i 35 år varit gifta.
  Vi har sagt att vi borde fira det på något vis,
  en resa till detta Gårdshotell på Österlen vore ett fint kärleksbevis.
  Så varför inte, låt mig denna vinst vinna,
  vore underbart att få glädja min kära kvinna.

 13. Coccon white, coccon comfort, coccon green, coccon grey.

  Vill ta med min man på en romantisk getaway
  – det är något vi har varit utan sen vi fick vår lilla tjej.
  Men tänk vilken lyx att bara få rå om varann
  och i en miljö som Österlen som är så grann.
  Om en vistelse hos Cocoonmeetings börjar jag drömma
  – önskar att just vi får göra ett besök som vi sent ska glömma!

 14. Svar:

  Coccon white, coccon comfort, coccon green, coccon grey

  Vill ta med mig:

  Min väninna eftersom vi båda har fyllt 45 denna sommaren! 40-årsdagen firade vi inte (ihop) av olika anledningar men 45-årsdagen vore kul att uppmärksamma med att komma bort ihop!

 15. 1. Coccon white, coccon comfort, coccon green, och coccon grey.

  2. Jag har träffat en kille under sommaren som får mig att rysa, honom skulle jag vilja åka iväg med och mysa. Han fyller snart år men vill ingenting ha, därför vore denna vinst så bra. Då skulle vi njuta och inte över pengar kriga, med honom skulle jag alla berg kunna bestiga.

 16. Coccon White
  Coccon Comforrt
  Coccon Green
  Coccon Grey
  Skulle självklart ta med älskade maken om jag får!
  Nästa år firar vi silverbröllop och varit gifta i 25 fantastiska år! Detta firar vi gärna i en härlig kokong och njuter av mat, Österlen och varandra.
  Hoppas vi då får ytterligare 25 år tillsammans på livets väg vandra!

 17. Cocoon grey, cocoon white, cocoon comfort & cocoon green!

  Jag vill åka med min dotter som fyller 13 nu den 24 sept!
  Egentid &:mys bara vi två! Hon är pizzalover precis som jag och drömmer om att bli kock. 🙂
  Älskar god mat så jag vet att hon uppskattat det Enormt mycket!
  Kram!

 18. Coccon white,coccon comfort,coccon green,coccon grey. Kanske låter fel men detta hade varit så roligt att få göra med min mamma. Fler glada minnen som man kan spara och minas när man blir äldre

 19. 1. Cocoon grey, Cocoon white, Cocoon comfort and Cocoon green.
  2. Min man såklart! Barnen lämnar jag hos familjen i Karlskrona och bilar sedan ner mot Skåne för att hänga med mitt livs kärlek. Nästa år har vi varit gifta i TIO (!) år, vore gött att fira stort på Österlen.

 20. 1. Coccon Grey, White, Green & Comfort.
  2. Jag skulle bjuda med min syster. Som småbarnsföräldrar är vi långt ifrån den tid då vi var på resande fot på vardera håll i världen, men möttes upp på något hotell i något land, delandes minnen, erfarenheter och goda måltider tillsammans. Att få överraska henne med en natt på Österlen hos Cocoonmeetings hade varit härligt att se fram emot nu när höstrusket smyger sig närmre

 21. De heter Cocoon grey, white, green och comfort.
  Jag skulle ta med mig min kompis Rebecca som haft några tuffa år.
  Nu börjar hon må bättre och den känslan vill jag bygga på.

 22. Coccon White, Coccon Comfort, Coccon Grey, Coccon Green.

  Då både jag och min sambos är studenter och älskar vårt underbara Skåne, så ser vi det inte tillräckligt då, vi som studenter har begränsad budget. Vore underbart och trevligt att ha något att längta till nu när tentorna avlöser varandra i våra liv, för återkomma till skolan utvilad och väl omhändertagna.

 23. Cocoon Grey, White, Comfort, Green.

  En vän. En kämpe. En stöttepelare. Min mamma. Tänk att få bjuda henne på en övernattning på Österlen, bort från krav och måsten. Hon ställer ständigt upp för barn och barnbarn, men i stressen får hon inte glömma sig själv. Mamma, din knäppskalle. Du förtjänar allt och lite till – Min livslånga kärlekshistoria!

 24. Cocoon White, Cocoon Comfort, Cocoon Green och förstås Cocoon Grey

  Jag skulle vilja ta med mig min kurskamrat! Studierna börjar glida mot sitt slut (iallafall studierna på kandidatnivå) och vi har verkligen haft det tufft i vissa perioder… Men alltid klarat oss ur dem med strålande resultat. Jag skulle vilja överaska henne med en lyxig vistelse där vi kan fira våra framgångar med att bara ha det mysig och fantastiskt, och förstås skåla i champagne!

 25. Cocoon white, cocoon comfort, cocoon Green och Cocoon Grey

  Vill inte påstå att jag tror på ödet, men kan i alla fall konstatera att det var många olika tillfälligheter som medförde att just vi lärde känna varandra, min fina vän och jag, Vi jobbade ihop under flera år. Ur jobbet, som på många olika sätt var känslomässigt krävande och förutsatte att vi hade full tillit till varandra, växte en djup vänskap fram. Nu är det snart fem år sedan jag lämnade den gemensamma arbetsplatsen Vänskapen består, men vi har tyvärr inte möjlighet att ses så ofta. Det vore fantastiskt att få åka till Österlen tillsammans och njuta av vår vänskap.

 26. 1. Cocoon Green, Cocoon Grey, Cocoon White och Cocoon Comfort
  2. Jag tar med min allt-i -allo , min make Kai Vill gärna visa honom mera av Skåne som vi bara besökt en gång då vi var till Ales stenar för några år sedan Har också släktingar som flyttat till Skåne som det skulle vara roligt att överraska med ett besök från Norrland

 27. 1. Coccon white,coccon comfort,coccon green och coccon grey.
  2. Efter en sönderstressad start på jobbet efter sommaren, blev det ingen kvalitetstid över,
  så på Cocoonmeeting på Österlen är precis det som sambon och jag allra bäst behöver.  

 28. Coccon green, coccon white ,coccon grey och coccon comfort.

  Vackert och med genuin känsla bjuder Gårdshotellet Coccoonmettings på en liten bit av vårt vackra Österlen, bland böljande backar en välkomnande hamn – här vill jag vila i min älskades famn. Fri från familjevardagens stress och jäkt – en vistelse här skulle komma som en välkommen frisk fläkt.

 29. Cocoon Green, Cocoon Grey, Cocoon White och Cocoon Comfort

  Jag vill sluta trängas på tunnelbanor,
  få lugnare vanor.
  Hos Cocoonmeetings kan jag rå om min kära,
  på en plats där himlen är nära!

 30. Svar: Cocoon White, Cocoon Grey, Cocoon Green och Cocoon Comfort.

  På Österlen finns HEMLIGHETEN. Det är någonting med evigheten.
  I naturen bland hav, gräs, kor och stenar kan jag uppleva hur världsalltet förenar.
  Efter 16 års äktenskap vill maken och jag på fortsatt kärlek tro och genom ett Cocoonmeeting bygga ännu en bro.
  Ja, det är ju så att kärleken fortfarande brinner och vi blir överlyckliga om vi vinner!

 31. 1. Cocoon Green, Cocoon Grey, Cocoon White och Cocoon Comfort.
  2. Min primärpartner, som just nu står och lagar mat åt mig (igen) medan jag ligger som en ångestboll i soffan efter att ha träffat ännu (!) en otroligt förminskande läkare. Igen berättar de för mig att jag är ung och frisk och inte på länga vägar kan vara så utmattad som jag är. Utmattningssyndrom är för småbarnsmorsor – vad ideellt arbete innebär eller hur otrygga anställningar o.dyl. påverkar oss har de uppenbarligen ingen kunskap om. Det är en sån otrolig kamp att vara sjuk. Misstron överallt, och de ständiga övertrampen och systemfelen i vårdapparaten. Så otroligt tacksam för att han finns då. Som följer med, skäller ut och sen lagar mat. Jag vill så gärna ge tillbaka. Lite lugn och god mat som han inte behöver anstränga sig för hade varit så himla himla välkommet.

 32. Svar; Cocoon grey, cocoon white, cocoon comfort and cocoon green.

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som förklarar hur saker fungerar på vår jord!
  Som alltid har en mysig famn där en kan slappa,
  han är helt enkelt bäst, min sambo, Theo och Lilys pappa!
  Tänk om jag fick överraska honom med en paus från vardagens bestyr,
  ett besök på Cocoonmeetings och ett romantiskt avkopplande äventyr

 33. 1. Coccon white, coccon comfort, coccon green, och coccon grey.

  20 år, ja det är tiden som har gått
  sen singellivet blev ett minne blott
  Jag och sambon träffades i en gammal raggarbil
  en risig en med svart lack och rosa textil

  Sedan dess har det blivit villa, barn och hund
  vissa nätter har vi inte sovit en blund
  Många stormar har vi också ridit ut
  utan att kärleken för den skull tagit slut

  Underbart vore att för en weekend slippa tvätten
  koppla av och mysa på skånska slätten
  Ja, det vore drömmen för mig och min kära
  romantik, mys och god mat att förtära

 34. 1)Cocoon grey, cocoon white, cocoon comfort and cocoon green.
  2) Är det kärlek på g? Tror nästan det ja :). Spritter i kroppen och denna konstanta längtan efter honom. Rodnaden på kinden när ett god morgon sms lyser upp hela skärmen. Han ger mig så mycket, trygghet, värme och omtanke. Det skulle vara så roligt att kunna överraska honom med en upplevelse. Och Cocoonmeeting. känns annorlunda, roligt, mysigt, nått man inte upplevt innan., helt henkeltkänns det bara WOW. . Precis som denna man som nu tagit plats i mitt liv.

 35. Åh, vilken härlig tävling!
  * Coocon, grey, cocoon white, cocoon green och cocoon comfort.

  * Jag skulle ta med mig min dotter. Det här året har varit ett otroligt jobbigt år för oss båda, och tyvärr har vi inte tagit hand om oss själva som vi borde. Att få åka till det här mysiga gårdshotellet skulle betyda så mycket då vi äntligen får chansen att bara vara och ta hand om kropp och sinne.
  Ha det så gott!

 36. De heter Coccon white, coccon comfort, coccon green och coccon grey.
  Jag önskar vinna en övernattning för att ta med min partner. Vi behöver en retreat för oss själva, bort från barnen, och en treat för att känna oss speciella med lite välbehövlig lyx. Vad är då bättre än en oväntad men spännande överraskning som tar oss bort från vardagens påfrestningar, som jobb, stress och livspussel. Om inte jag är värd det så är min partner det !!

 37. 1)
  Coccon white, coccon comfort, coccon green och coccon grey.
  2)
  Åh, det låter som ett helt underbart ställe! Dit skulle jag vilja resa med min hemlige pojkvän. Få njuta av varandra och den fina miljön och bara rå om varandra – långt ifrån nyfikna blickar och gamla ex! Eftersom vår relation än så länge är hemlig, så är det väldigt ansträngande i vardagen att hela tiden behöva smyga och vara försiktiga för att bli upptäckta.

 38. 1. Cocoon Green, Grey, White och Comfort.
  2. Några veckor har jag fått jobba för flera personer (bortresta, lediga, sjuka) och nu vill jag vila mig riktigt ordentligt. Tillsammans med en nära person som bryr sig om mig och tar hand om mig – han får också vila sig!

 39. 1. Cocoon Green, Cocoon Grey, Cocoon White och Cocoon Comfort.

  2. Att få komma hemifrån skulle betyda så otroligt mycket! Min ekonomi är nästintill obefintlig då jag haft oturen att få 3 kroniska sjukdomar, som alla var för sig skulle kunna innebära sjukpensionering, och därmed blivit sjukpensionär. Att få slippa vardagen och dess svårigheter, just p.g.a. sjukdomarna, skulle vara en sån lättnad och det händer aldrig om inte någon vänlig själ väljer att bjuda med mig och betala för mig. Förra sommaren bjöd min pojkvän med mig till Florens, men jag kan inte bjuda tillbaka även om jag önskar det. Jag hoppas att få möjligheten till det genom denna vinst.

 40. 1.Coccon white, coccon comfort, coccon grey, coccon green
  2. Åhh så mysigt det låter! Både jag och sambon pluggar, så blir inte så mycket pengar över till sånt här mysigt. Men skulle vara jättekul att vinna detta och åka till Skåne! Har knappt varit där! Hoppas och hoppas!

 41. Coccon white, coccon comfort, coccon green, coccon grey
  Låter inte det lockande så säg
  Vill bjuda min älskade på detta,
  känns som detta skulle vara det rätta,
  Ett plus att jag känner mig lite sen,
  Jag har nämligen aldrig besökt Österlen,

 42. Coccon white,coccon comfort,coccon green,coccon grey.

  Jag har skilt mig nyligen och har haft ett riktigt jobbigt år.
  Men nu har jag träffat en fantastiskt man som har hjälpt
  mig så mycket med flytt och allt annat och som jag verkligen
  kan tacka för hur bra jag nu faktiskt återigen mår.
  Han skämmer bort mig, han finns där, han lyssnar och han förstår.
  Kanske kan vi fira våra första månader tillsammans
  hos Cocoonmeetings, om vi har tur och av denna fantastiska
  vinst njuta får.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *