En glimt av vår USA-resa i Kalifornien

Posted on

Kalifornien levererar föga förvånande. Det är ljuvligt att resa med min familj och vi har samlat på oss många fina minnen tillsammans. Här är några glimtar.

Vi har det fint här i USA, minst sagt. Samtidigt som Europa är i krig. Det är konstiga kontraster och många dubbla känslor. En av de givna är tacksamhet. Hade jag varit i Sverige hade jag följt nyhetsrapporteringen slaviskt, nu får jag bara doser ibland när jag får tillgång internet. Kanske skönt, men för mig som älskar politik mest frustrerande.

Demonstration om att Putin måste lämna Ukraina ifred.

Glimtar av Kalifornien

Anyway, vi är vår sista morgon i Kalifornien nu och åker senare under dagen till Arizona för att bo hos våra vänner. Det slår mig ofta när jag är i Kalifornien att jag förstår att många ser det här som den optimala platsen på jorden. Varför vara någon annanstans när Cali finns? Beachen, åka längs kusten, de stora, men också de små, städerna. Kullar och berg, trevligt väder nästan jämt. Det är underbart!

Jag tänker mycket på vilken bild jag ger av vår resa, bilderna är garanterat inte representativa utan får ses som ett axplock av vad vi gör och hur vi har det. .

Delar en Acaibowl tillsammans. E älskar jordgubbar och tror att kokoset är ris. Som han älskar ännu mer.
Älskar kreativiteten längs en vanlig gata i ett bostadskvarter. Detaljrikedomen skulle kunna studeras i timmar.
Det är också otroligt fint att resa tillsammans med min man. Här vid Japanese Friendship Garden i Balboa park i San Diego.
Den här guldklimpen sitter mest och spanar i vagnen. Jag dricker kokosvatten och äter kokosköttet. Starka Tanzaniavibbar på det.
Ibland hänger vi bara längst bak i bilen och så länge E får jordgubbar är han i princip nöjd.
En far och en son delar på minitortillas
Där vi bor finns det gott om street art, det gör mig lika glad varje gång jag ser dessa olika konstverk.
Min hunk till man äter popcorn vid Sunset Cliffs i San Diego
Jag och E ska åka tåget norrut och vinkar hejdå till pappa
Den här killen älskar vågorna. Hittills har vi alltid tröttnat före honom och tvingat avbryta.
Vi kör österut och upplever en del av Kaliforniens böljande landskap och odlingar
Sov en natt i en Airstream och hade familjemys framför brasan.

Om nån timme åker vi mot Prescott i Arizona och om en knapp vecka åker vi hem. Tack livet!

Här finns alla inlägg om San Diego

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.