En ny resa börjar nu

Posted on

Att resa jorden runt inspirerar mig mer än väntat så nu startar jag en reseblogg. Jag har bloggat om vardagen i tio år och visst har en del av inläggen handlat om resor men nu är det dags för nästa nivå: En helt egen reseblogg! Jag utmanar mig själv på samma sätt som jag hoppas att den här bloggen ska utmana dig, världen och resande i det stora och lilla.

Det är en personlig blogg med utgångspunkten i min egen längd på 155 cm. Den bygger på reslust och handlar om mig och mina resor med mitt mer eller mindre ofrivilliga underifrånperspektiv. Det blir stories från resor och reflektioner kring och tips på hur vi kan resa mer medvetet. Mitt mål är att bloggen ska inspirera och ingjuta mod så att fler börjar resa, fler vågar resa till nya ställen eller längre bort. Men också att fler ska resa med andra glasögon. 

Det finns mer att läsa på om bloggen och om mig.  Just nu befinner jag mig i Australien som är ett av stoppen på en 100 dagar lång resa ett varv runt jorden. Följ mina äventyr här på bloggen och på instagram: 155cm.se

Jag har registrerat mig på svenska resebloggar där det även finns en massa andra inspirerande bloggar att följa. 

P.s På bloggen finns det några detaljer kvar som behöver justeras men jag är för otålig så kör igång ändå. De inlägg som redan finns inlagda är hämtade från andra bloggar jag haft men som då skrevs snarare som dokumentation av resor jag gjort än inspiration till kommande resor, för mig eller andra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *