Tips på get away i Linköping: Quality Hotel The Box

Posted on

En guldkant i min vardag är att göra en get away till olika närliggande städer för att under ett dygn skämma bort mig med manglade lakan och frukostbuffé. Quality Hotel The Box i Linköping är en perfekt get away-destination med det stora extra. 

Min kära sambo är väldigt bra på att styra upp get aways och vi har tidigare varit i Västerås, Eskilstuna och Nyköping. Nästa gång kan det mycket väl bli i Linköping och The Box Hotel som jag nu genom mitt besök kvalitetssäkrat.

Get away Linköping: The Box Hotel

The Box tillhör Nordic Choice och är ett nybyggt hotell i Linköping. Hotellet ligger längs E4:an och är smidigt att ta sig till för den bilburna. I dagsläget en bit från city men det finns planer på att etablera saker i närheten inom närtid. Jag hade anledning att bo över när Influencers of Sweden hade medlemsträff för ett 20-tal medlemmar. Då hade hotellet bara haft öppet någon vecka och det mesta var orört. Allt var inte helt färdigställt och personalen på plats gjorde sitt allra bästa för att vårt dygn skulle bli så trevligt som möjligt.

get away Linköping the box
Välkomna att stiga på
get away Linköping the box
Du får åka dit för att få veta vart det här tydliga Hej:et sitter

Tre bra saker med The Box Hotel och en bonus

1. SPA-avdelning The Wellbox

The Box Hotel har inte bara en varm härlig pool, en lika skön utomhuspool, en torrbastu och en ångbastu. De har också self-service-SPA-paket med olika stationer. Scrub, fotbad, ansiktsmask och återfuktande produkter köpes i lilla och stora paketet och sen görs de steg för steg. Den som vill chocka kroppen kan köra en ice-bucket och garanterat skapa skratt. Lilla paketet 95 kr, stora 175 kr.

2. Maten med avsmakning och rejäl frukostbuffé

Vi fick möjlighet att äta av deras avsmakningsmeny och åt fyra härliga rätter. Den ena godare än den andra med en grand final som jag inte ens orkade äta upp. Huvudrätten innehöll den godaste buljong jag någonsin ätit och efterrätten var mangosorbet och vit chokladkräm, en utsökt kombo. Frukosten hade allt jag önskar mig förutom lax men gigantiska waffles för den som går igång på det

3. Lounge areas och work place

Det är ett väldesignat och snyggt inrett hotell så den som har öga för detaljer kommer gilla det. Jag som är mer för funktion är design gillade alla olika lounge areas som på olika sätt fyllde sitt syfte. Små soffgrupper, arbetsplatser, mingelytor och sköna häng.

Bonus: Mjukglass och pop corn till alla

Det funkar för alla åldrar. Det förgyller. Gratis mjukglass och popcorn är en stämningshöjare som ingår i Quality-hotellen sprider stjärnglas över vilken konferens som helst. Gott är det även om jag har en bit kvar innan jag gör perfekta snurror i bägaren.

get away Linköping the box
Pool med möjlighet att sitta/halvligga längs långsidan
get away Linköping the box
Utomhuspool och friskt vatten och fräsch frukt
get away Linköping the box
The Wellbox-paketen
get away Linköping the box
Fotbad på riktigt nice vis. Isen till höger
get away Linköping the box
Härligt gäng med medlemmar i en av lounge-ytorna
get away Linköping the box
Stilrent och sköna färger är genomgående

 

Vistelsen på Quality Hotel The Box möjliggjordes tack vare rabatterade priser och en riktigt generös deal mellan hotellet och Infuencers of Sweden. Tackar ödmjukast för detta. Tankar och åsikter i detta inlägg är som alltid mina egna

One thought on “Tips på get away i Linköping: Quality Hotel The Box”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.