Glimtar av Irlands västkust

Posted on

Irlands västkust var ungefär som väntat, alltså massiv och vacker. Jag har jagat den ena utsikten efter den andra och njutit av varje stund. Jag älskar verkligen att resa och här ska jag bjuda på några bilderna jag fångat idag. Tack livet!

Nio glimtar av Irlands västkust

Så har jag spenderat mina första 12 timmar i Irland och hunnit korsa landet och fånga några klassiska spots längs västkusten. Inga trafikolyckor trots både stadskörning och slingra vägar längs kusten. Den här dagen har bestått av bilkörning, havsbris, ett gäng magiska utsikter och en Linda som känner sig så där extremt levande. Så till den grad att hon glömde äta och istället gick all in på att maximera upplevelser. Här är det inte lika varmt som i Stockholm men våren är i full gång och jag kom i precis rättan tid. Kolla in alla de små rosalila blommorna som förgyller det annars gröna och blåa landskapet. SÅ vackert!

Landat och redo för ny dag

Bilen är parkerad, jag har landat på hostlet. Fått i mig lite mat, lyssnat på Ed Sheeran som spelar i Galway ikväll på högsta volym (alltså i receptionen på hostlet) och precis redigerat några snapshots från idag som jag vill bjuda på. Det blir inte mer än så här för nu. Ska gå och lägga mig med de fem andra vilddjuren (de verkar dock extremt lugna) i min sovsal för att imorgon bitti när det här publiceras ta vara på dagen och inleda den med en kort löptur. Kommer vara jag och ingen mer vaken. Men är det sunday så är det runday.

 

 

Vill du följa min resa löpande så håll koll på mig på insta stories, där uppdaterar jag löpande. 

4 thoughts on “Glimtar av Irlands västkust”

  1. Åh, hade det på känn… att vi var alldeles för tidigt ute på säsongen när vi var där i påskas. Då var naturen mest gråbrun och vi var inte så imponerade faktiskt. Men dina bilder visar något helt annat! Jag måste noog åka tillbaka till Irland trots allt 🙂

  2. Det ser ut som att du landat i precis rätt väder! Vi är otroligt nöjda med vår resa, och tyckte Irland var fantastiskt! Vi kommer blogga, och följa din resa förstås! (Jag, Helena, har dock inget Insta-konto men följer bloggen slaviskt ;))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.