Resereflektion nr 37: God jul alla läsare

Posted on

Jag firar jul på bästa tänkbara sätt med familjen i utökad version i mitt barndomshem. Med det här korta inlägget vill jag bara en enda sak. Önska dig en riktigt god jul. 

2016 var första året jag testade att fira jul utomlands och utan min originalfamilj. Jag hade bävat lite för det men det gick såklart alldeles utmärkt även om just julkänsla uteblev. Däremot 10 oväntade moments jag fortfarande fnissar åt när jag läser det. Det faktum att jag alltså inte firat svensk jul på två år gör att jag också längtat ännu mer efter denna dag. Att fullständigt gå upp i julstämningen och julmyset.

marabou chokladhus
Dan före dopparedan gick några av oss all in på att göra ett Marabou chokladhus – en avbild av vårt hus med altan, balkong, farstu, gårdsbelysning, vedinkast och hela kittet. #nöjd

En fröjdefull och god jul önskar jag dig

Jag är så glad för alla dessa resereflektionsinlägg jag skrivit under 2017, det sporrar mig att skriva kort och jag hittar nya vinklar hela tiden. Mest av allt är jag otroligt glad för dig. För du som läser. Som kommenterar. Som delar och peppar och hejar. Som följer med mig kors och tvärs och tror på mig. Att blogga är minst lika roligt nu som när jag började för två år sedan och det vore inte ens hälften så roligt om det inte vore för den respons jag får från er och de insikter ni ger mig. Så TACK. Tack, tack, tack för du gör att min älskade hobby känns så lustfylld och utvecklande.

jul
I min familj lägger mamma fortfarande något i strumpan till oss barn. Oss barn i det här fallet är fyra syskon och tre respektive i åldern 21-32 år. Varför bryta en lyckad tradition?

God jul! Hoppas din julhelg blir mysig och matig

En gång i veckan skriver jag ett kortare inlägg som jag kallar resereflektion. Du hittar alla i kategorin Resereflektion

2 thoughts on “Resereflektion nr 37: God jul alla läsare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *