Intervjuad av RES

Posted on

Att reseblogga har gått så mycket bättre än vad jag hade väntat mig. På mina dryga tre månader har jag både lyckats vinna ett pris och genomfört min första intervju. Och det är så roligt och så inspirerande. Det tar tid men ger energi. Som en skön bonus har jag dessutom träffat massa härliga nya bloggkompisar och är om möjligt ännu mer peppad på att resa. 

I samband med att jag vann pris för Best new Travel Initiative på Travellinks bloggevent för några veckor sedan ville resemagasinet RES göra en intervju med mig. Jag är deras Veckans resenär och berättar om mitt initiativ #reseprocenten, min syn på medvetet resande och frågor du som resenär kan ställa dig för att reflektera över ditt eget resande.

Läs hela intervjun på res.se

“Att resa medvetet handlar om att reflektera och ta aktiva beslut. Det är inte svart eller vitt där det finns rätt eller fel. Min roll är inte att ge pekfinger eller dåligt samvete men jag vill att fler resenärer ska känna att de med sitt resande kan påverka världen till det bättre. Vad som är en ”bättre värld” är upp till var och en att definiera, jag hoppas att mitt bloggande ska ge inspiration och nya perspektiv. Små beslut kan spela roll och det handlar om så mycket mer än vilken restaurang jag väljer eller vilket hotell jag övernattar på.”

res.se

 

10 thoughts on “Intervjuad av RES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.