Kom på boksläpp av Resenärens makt – turism som när och tär (JAAA, den är här nu!)

Posted on

Jag bjuder in till boksläpp av Resenärens makt. Kom och fira, kom och reseinspireras, kom och utmanas. Alla är välkomna och boken går att förbeställa redan nu!

Äntligen dags att skriva inlägget om att boken är redo för lansering, denna dag har jag väntat länge på! Tillhör du de otåligaste kan du förköpa boken redan nu. Beställ Resenärens makt här.

Boken Resenärens makt – turism som när och tär

Så en dag stod det en lastpall med böcker på vår infart. Min bok. Resenärens makt – turism som när och tär. 480 kilo senare var alla kartonger staplade i källaren, för att lagras likt en god äppelmust innan det är dags att visa den för världens ljus.

Boken är så himla fin! Jag har inte tummat på någonting i kvalitén. Texten är manglad fram och tillbaka, bilderna är utvalda med omsorg och har genomgått repro (hej alla nya fackspråkstermer jag lärt mig), formgivningen är superfin i grunden och detaljerna bearbetade. Jag har valt papper och omslag efter noga övervägande och valt ett tryckeri som jag kan lita på. Jag är stolt över mycket, framförallt dess innehåll och vad den står för. Värderingarna som skiner igenom, utrymmet läsaren har att forma sin egen värderingskompass, bredden av perspektiv den tar upp. Ämnets relevans, den motiverande tonen, möjligheterna till förändring som den manar till.

Lansering av Resenärens makt – kom på boksläpp!

Det är en lång tids målfokuserat arbete som nu äntligen kan få vara med och knuffa resenärer att ta ansvar för sin makt samtidigt som de gör något de verkligen gillar; att resa! Nu är det dags att fira och se till att så många som möjligt får chans att ta sig an denna bok. Läsa från pärm till pärm eller bläddra i efter eget intresse. Självklart blir det boklansering med pompa och ståt.

Alla är välkomna på boksläpp av Resenärens makt. Bjud in de du tror är intresserad eller har nytta av boken. Mer information finns på Facebookeventet för lanseringen.

Boksläpp Resenärens makt

Kom och köp!

Boken kommer finnas till försäljning först den 5 maj då den lanseras, men du kan förbeställa ett ex (eller flera såklart) redan nu så ser jag till att posta den i samband med lanseringen. Beställ Resenärens makt här.

Det ska bli så spännande att se hur den mottas. Hoppas vi ses på boksläppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.