Lördagsgäst hos FREEDOMTravel

Posted on

155:an är lördagsgäst hos en av Sveriges största resebloggar – så roligt. Jag blir intervjuad om både mina bästa tips för att resa mer medvetet och drömresmål, och så berättar jag lite mer om mig själv och vem som är personen bakom hela bloggen.

På andra sidan vattnet där jag bor ligger Helena och Peter Bergströms husbåt. För något år sedan gick jag en sväng i husbåtshamnen, då helt ovetandes om att jag sex månader senare skulle träffa ägarna till av båtarna på reseminglet Travel Massiv. Ytterligare sex månader senare är jag lördagsgäst på deras reseblogg FREEDOMtravel.se

”Med min reseblogg 155cm.se har jag inga ambitioner om att tala om vad som är rätt och fel. Jag vill istället få fler människor att tänka, reflektera och göra aktiva val. För att förändra världen till det bättre, som alltid varit min drivkraft, behöver vi öka kunskapen och skapa insikter som leder till förändrat beteende. Kan min blogg ge nya perspektiv som gör att fler personer reflekterar och reser på ett mer medvetet sätt då har jag nått mitt mål.”

Läs hela intervjun här

2 thoughts on “Lördagsgäst hos FREEDOMTravel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *