Några minnen från en kärleksfestival som heter duga!

Posted on

Vilken jävla fest det blev! En kärleksfestival och bröllop som blev sådär fantastisk som jag bara drömt om. På riktigt. Tacksam och trött. 

Jag ska ärligt säga att jag är rätt så sliten. Sliten och lycklig. Vill helst ligga under en filt och se på Handmaid’s tale och käka djungelvrål. Vilket är precis det jag ska fortsätta med. Men först ska jag dela med mig av lite bilder från bröllopet, eller snarare kärleksfestivalen som vi kallade vår helg som Nina som bor på Idéfarmen tagit. Idéfarmen är alltså en fantastisk gård där idéer får växa fram. I sommar har de en öppen skulpturutställning som kallas Artfarm. Ett gäng konstnärer ställer ut sina konstverk på en ängar och skogsgläntor, riktigt coola skapelser. Tips som sommarstopp!

   

Urval av kärleksfestivalens minnen

Själv tog jag inte en bild, har nog aldrig använt min mobil så lite som under själva vigseldagen. Fullt närvarande i allt, trots detta får inte alla intryck plats i skallen. Jag minns när gästerna började anlända på fredagen och pirret steg i kroppen. Känslan av att se sina vänner samlas på en grillfest, dansa ringdans till skratt och avslutas runt en lägereld. Jag minns hur det var att ge Erik en morgonpuss och att kliva i klänningen. Se min bukett som var precis så vacker som jag hoppats på.

Jag minns fotosessionen i skogen (inte fått de bilderna än) och när vi äntligen kom fram till platsen där vi skulle möta upp vår häst. En häst från Hallmyra gård som jag och Erik skulle rida på tillsammans fram till vigseln. Längs en grusväg och in i fruktträdgården. Jag minns hur jag kliver upp från en stege och känner att balansen håller även med denna klänning och hur skönt det är att ha Erik bakom mig som stöd- vikt- och balanshållare. Jag minns när tårarna tar över när jag ser alla människor, vår ceremonimästares fina ord, min systers sång och Eriks mammas dikt. Jag minns mitt bombsäkra ja och kyssen.

Jag minns alla de fantastiska talen, sångerna, improvisationsteatern, hyllningarna till vad jag och Erik skapar tillsammans. Jag minns när vi höll varandra i handen och kramade den lite extra när något sa något som betydde extra mycket. Jag minns min bugg med min far och hur jag tänkte yomo och öste på dansgolvet och struntade i om min klänning skulle vara i trasor efteråt. Jag minns hur jag och Erik däckade i sängen vaknade och gick igenom andra människors stories för att återskapa ännu lite fler minnen från världen bästa helg. Så tacksam och glad för varenda en som prioriterade att åka på vår kärleksfestival.

Kan varmt rekommendera att gifta sig för de som går i sådana tankar, tänk att bli överöst med så mycket vänskap, kärlek, kramar och komplimanger på en och samma dag.

Hur glada som helst!

Nu mer djungelvrål och vara kvar i bubblan en liten stund till.

28 thoughts on “Några minnen från en kärleksfestival som heter duga!”

 1. Varmaste grattis för er kärlek och ett fantastisk sätt att fira den. Jag tycker namnet kärleksfestival är kul och det blir samtidigt ett löfte om mer aktiviteter och händelser än en vigsel och efterföljande fest. Övernattningar och frukost, mer tid för samtal och samvaro. Fint!

 2. Åh, så härligt att läsa om er kärleksfestival! Stort och varmt grattis till er båda. Så fina bilder! Vilken fin idé att rida in till vigseln – dessutom i strålande sol.

  Ja, att gifta sig och samla nära och kära är verkligen fantastiskt. Min egen bröllopsfest är fortfarande den bästa fest jag varit på – 24 år sedan i år.

  Lycka till i ert fortsatta liv som man och hustru! ❤️

 3. Jag är så innerligt glad för din och er skull! Grattis fina Linda till kärleksfesten och resten av livet med kärleken!

 4. Fantastiskt! Jag är så glad för er skull och att ni hittat varandra – ni är så perfekta för varandra! Så roligt att få dela er dag och så enormt hedersamt att få vara ceremonimästare. 😍
  Eva

 5. GRATTIS till brudparet <3 Herregud vad fina ni var och jag blev alldeles tårögd av ditt inlägg. Så mysigt att få läsa om. Vilken bra helg det blev. Gillar verkligen konceptet med hela bröllopshelger. Det var det vi också fick uppleva i Österrike. Så bra grej! Blir liksom så lyxigt när man får hänga både innan och efter med alla gäster.

  Gillar förresten hästen även om det måste ha varit lite läskigt?? Haha.

  1. TACK Jennifer! Va glad att några minnen kan nå fram genom skärmen, det var verkligen fantastiskt. Ja mycket bra grej att köra i flera dagar, hade kunnat vara ännu fler, haha. Och ja, hästen var sannerligen en höjdpunkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.