Populära inlägg att läsa medan jag gifter mig

Posted on

Här har jag samlat mina mest lästa inlägg under våren 2019 att inspireras av medan jag går all in för att vara här och nu. 

Idag är det nationaldagen och om två dagar gifter jag mig. Det här bröllopet har känts långt borta men när jag här om dagen till slut hämtade klänningen och fick prova min ring så började verkligheten så smått komma ikapp.

Nu tänkte jag gå all in i min kärleksfestivalbubbla och komma ut som fru X på andra sidan. Vi ska byta efternamn och vad det blir får jag lov att återkomma till, än så länge ytterst hemligt.

Under tiden jag umgås med 80 fantastiska vänner listar jag några av mina just nu mest populära inlägg så ni som läser denna kära reseblogg inte blir sysslolösa.

Eskilstuna, ett av de ställen som jag skrivit om som gärna läses

Populära blogginlägg våren 2019

Tre typer av inlägg sticker ut. Inlägg med fokus på Sverige, på Balkan och på att transportera sig. Det märks på statistiken att svensk sommarsemester närmar sig. Resa nära och resa med tåg står högt på agendan.

Blogginlägg om Sverige

Att folk hittar till mina Sverigerelaterade inlägg är jag väldigt glad för. Det första inlägget i listan nedan var väldigt roligt att skriva, det gav mig en hel drös med inspiration på ställen i Sverige som jag vill besöka. Jag skulle vilja lära känna fler län så “väl” som jag känner Västerbotten, Gotland och Sörmland. Dessa tre har nämligen otroligt mycket att erbjuda och jag utgår från att alla andra också har det. Än finns det mycket kvar att utforska.

Sommarstäder och dagsutflykter för bilsemester i Sverige

Utflykter i Västerbotten: aktiviteter att göra i Umeå, Vännäs och Vindeln

10 saker att göra i Visby på Gotland

Utflykter i Sörmland – Tips om Trosa, Nyköping och Eskilstuna

Blogginlägg om Balkan

Jag skriver helst av allt att-göra-tips om de ställen jag varit på, gissningsvis för att jag själv föredrar fokus på aktiviteter än svepande känslor och hotellbeskrivningar. Det är också de inlägg som flest verkar söka reda på. Balkan har många länder och ställen jag vill åka till så det hoppas jag få till inom en överskådlig framtid. Jag vill till Kosovo, till Bosnien och Herzegovina och Bulgarien. Nedan är några av mina mest genomarbetade blogginlägg med fokus på att göra i olika Balkanländer.

Att göra i Ohrid – Makedoniens semesterfavorit

Att göra i Ljubljana – Tips för en weekend i Slovenien

Weekend i Belgrad – Stor guide med restips att göra

Att göra i den moderna staden Zadar i Kroatien

Ohrid i Nordmakedonien
Ljubljana från ovan
Belgrads kanalbåtar som ännu inte öppnat för säsongen
Matfestival i Zadar

Blogginlägg om bila och åka tåg

Några av de blogginlägg som har fokus på att köra bil och åka tåg som ligger på topplistan är dessa. Jag har ju ett gäng timmar i bil och på tåg i bagaget, transportsätt jag gärna peppar fler att göra. Så mycket att se ut med fönstret, så mycket frihet (särskilt med bil) och så många ställen att njuta av.

Resehacks och tips om att sova på nattåg

Bila på Irland – restips för roadtrip längs Irlands västkust

Bila på Balkan – min rutt och tips land för land

74 förslag för att få fler att resa med tåg i Europa och i Sverige

Jag är redo för tåg
Bila på Irland är så så vackert.

Vill passa på att önska dig en trevlig nationaldag(shelg).

4 thoughts on “Populära inlägg att läsa medan jag gifter mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.