När drömmar slår in

Posted on

Idag flyger vi till Kuba. Ett land jag drömt om att åka till sen gymnasiet. Igår fick jag en guidad tur om hur kakaobönor blir till choklad, inklusive provsmakning. Min dröm om att få åka ett varv runt jorden är snart uppfylld. Jag är så obeskrivligt tacksam för allt detta.

I livets lotteri hade jag tur och föddes i Sverige och tack vare föräldrar som gillar att resa, ett engagemang för globala frågor som gett mig reserfarenheter och många timmars hårt arbete lever jag i dag ett liv som gör det möjligt för mig att resa och se fler delar av vår fantastiska planet.

Om Kuba kommer leva upp till mina förväntningar eller gör mig besviken får vi se. Helt klart är att få saker gör att jag ler så mycket inombords som mörk choklad som är gjord på ett bra sätt. Känslan för någon vecka sedan, att jag inte vill åka hem och bara fortsätta resa resten av mitt liv börjar mattas av till förmån för att få åka hem och fortsätta göra skillnad genom mitt jobb, jaga träningsendorfiner på friskis och sitta i min soffa med vänner. Var sak har sin tid. Nu är det dags för Kuba, med eller utan internet-tillgång och sen är det hemgång. Landar i Sverige den 7 april.

6 thoughts on “När drömmar slår in”

  1. Det är så häftigt att läsa om din långa resa! Jag ser med spänning fram emot dina Kubaintryck. När jag själv var där i december förra året blev jag förvånad, fascinerad och… snopen. Men det är en annan historia. 🙂 Du skriver ju din och det är ju den jag är sugen på att få ta del av! Trevlig resa, feliz viaje!

    1. Hej Sanna! Vad glad jag blir av att du tycker så! Jag ska läsa om dina intryck så kanske jag får fler perspektiv, det är nog mycket som måste landa innan jag vet vad jag verkligen tycker men hittills gillar jag det. Resan är ju snart slut men kommer fortsätta här på bloggen, det är mycket som är oskrivet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.