Resereflektion nr 71: På besök hos Att leva sin dröm

Posted on

Lever du din dröm i ditt enda liv? Skulle du egentligen behöva göra några radikala förändringar för att göra dig själv maximalt lycklig? Den här helgen testar jag på att leva en annan persons dröm på en liten ö. Avslappnande och inspirerande.

Att leva sin dröm

Den här helgen spenderar jag på Lindö där Nathalie Nylén bor och lever sin dröm. Här bor hon tillsammans med hennes sambo och djur på en ö i Mälaren dit det enbart går att ta sig med en motorbåt eller minifärja. Nathalie driver bloggen Att leva sin dröm om det som är hennes dröm: att vara självförsörjande och älska sina djur och leva livet i det tempo som hon själv önskar. Det finns minst sagt en del att göra på gården så hon behöver aldrig oroa sig för att vara sysslolös.

Att leva sin dröm
På väg till Lindö på minifärjan
Att leva sin dröm
Nathalie i sitt esse. Bild lånad från Att leva sin dröm. Foto av Linda Hörnfeldt

Vi är ett gäng som är här på summerworkation med Influencers of Sweden. Vi mixar dagarna med att bolla utmaningar i vårt influencerskap, djurgos, utbyta kunskaper och att bada vedeldad badtunna. Mycket givande och en lyx att investera detta i mig själv.

http://www.lalinda.se/
När influencers ser en to-die-for-gullig-katt…
att leva sin dröm
Gårdens herre Iam
att leva sin dröm
En liten avkomma som träng sig ned bland alla väskor
att leva sin dröm
Linnea från Lanclin gosar med fåren
Att leva sin dröm
En av två gosiga hästar på gården

Lever jag min dröm?

Spontan väldigt nära. Kan inte komma på hur jag skulle vilja ha det annorlunda just nu men det är klart att jag om jag drömmer riktigt stort och hjärt-nära så skulle det kanske se annorlunda ut. Hur har jag svårt att formulera. Lever du ditt drömliv?

att leva sin dröm
Rania från Northbound Journeys tar sig ett uppfriskande dopp
att leva sin dröm
Hur harmoniskt och skönt som helst!

Alla resereflektioner hittar du i kategorin Resereflektioner. 

6 thoughts on “Resereflektion nr 71: På besök hos Att leva sin dröm”

  1. Så härligt det var att ses i helgen och umgås i denna härliga miljö med dig 🙂 Och det här med att leva sin dröm… det är svårt, drömmar växer och utvecklas ju ständigt också. Jag levde min dröm på landet nära skogen, men så en dag var inte riktigt den platsen och det livet min dröm längre. Just nu har jag det riktigt, riktigt bra och är lycklig – men det känns ändå som en resa mot något annat, det här är tillfälligt och inte hur jag ser mig själv leva i flera flera år framöver. Drömmen är något annat, men den kommer säkert ändras ett par gånger längs med vägen.

    1. Det där med att leva sin drömmer bygger ju på att vara lyhörd för att drömmen kan förändras, det händer ju inte av sig själv och det som en gång var en dröm kanske inte är det längre och då gäller det att vara redo att ompröva sina sanningar. Fint att ses!

  2. Tack för den här helgen! Du ställer så kloka följdfrågor som gör att man måste försöka sätta ord på tankarna som fladdrar där uppe 🙂 Det tar jag med mig från den här helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *