Resereflektion nr 48: Resa utan att lära (jag hittade en lapp)

Posted on

Går det att resa utan att lära sig något? Är det ens möjligt? Med den här lappen/guiden går det att komma en bra bit på vägen. Finns till och med stora chanser på att vinna medalj för resa-och-lära-sig-nada-SM. 

Lappen om att resa utan att lära sig

Jag hittade en lapp, eller okej, min sambo hittade en lapp skapad av författaren Chris Guillebeau. Han har lyckats med konststycket att exakt beskriva vad vi kan göra för att lära oss minsta möjliga när vi reser. Rakt på sak, inte inlindat.

resa utan att lära
I hans facebookinlägg är det många som reagerar på nr 6. Jag tror han syftar på restaurangsituationer och att då aldrig pröva lokal dryck

Tror inte att någon av de som läser den här bloggen är i riskzonen för att trilla dit men en och annan svag punk har väl vi alla. Personligen är jag körd på punkt nr 9. Visst händer det att jag går på måfå men bara om kartan finns som livlina. Kanske något för nästa resa att våga sig på.

Har du fler tips för saker att göra för att resa utan att lära sig något?

2 thoughts on “Resereflektion nr 48: Resa utan att lära (jag hittade en lapp)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *