Jag lanserar: Restänk – nästa steg för att förändra världen

Posted on

REKLAM: I veckor, ja månader, har jag längtat efter att skriva detta inlägg. Äntligen kan jag berätta vad min hjärna ägnat sig helhjärtat åt den senaste tiden. Låt mig presentera: Restänk

Restänk är konversationskort om resor som får dig att resonera, respondera och reflektera.

Made by me. Från ax till limpa. En idé som formulerades i Florens och knappa två månader senare är en färdig produkt. När jag fick se det första provtrycket växte jag några centimeter – jag är så jädra stolt över mig själv! Inte minst för att det här är en bra bit utanför den berömda bekvämlighetszonen.

Restänk - konversationskort om resor
Restänk i alla färgstarka nyanser. För världen är allt annat än svartvit

Varför skapa Restänk?

Jag har ett syfte med min blogg. Ett syfte som också är min portalparagraf: Att få fler människor att resa medvetet. Att bidra till att människor reflekterar så att de tar aktiva beslut. Att ge människor möjligheten att tänka ett varv till. För varje inlägg jag publicerar kommer jag ett myrsteg närmare mitt mål. Men jag är otålig. Jag vill något mer. Jag vill nå fler. Jag vill skapa fler arenor där tillfälle för reflektion möjliggörs utöver mina blogginlägg.

Så jag skapade min variant av något som redan är väldigt populärt.

Vad är Restänk?

Restänk är konversationskort med reserelaterade frågor. Både knepiga värderingsfrågor och klassiska situationer som kan skapa osämja i resesällskapet. Djupdiskussioner om åsikter och synsätt blandas med lättsamma resepraktiska prövningar som uppstår under resor. Konversationskorten möjliggör samtalsämnen som annars inte uppstått. Med Restänk skapas djupa dialoger om viktiga frågor som på ett eller annat sätt berör oss alla.

Restänk konversationskort om resor
Ett exempel på en fråga. All förändring börjar med att rannsaka sig själv. Jag har minst 10 exempel på detta. Vilka är dina?
Restänk - konversationskort för att resa medvetet
En del frågor är riktigt svåra och ingen innehåller rätt eller fel. Det är samtalet som är det intressanta

Hur används Restänk?

Som tidsfördriv under roadtrip, för att lära känna din nyblivna partner (om du vågar), inför en resa med din partners familj som du vill få bättre pejl på eller som samtalsstartare när middagsgäster kommer på besök.

Här kan läsa mer om Restänk, hur korten kan användas på olika sätt samt beställa dina kort. De finns i en begränsad liten upplaga så om du vill vara säker på att få lägga vantarna på denna unika pryl – köp nu.

Tacktal

Jag vill rikta några extra tack till personer som varit ovärderliga för att tanke blev till handling.

  • Josephine Bladh för normkritiskt bollplank och girlpowerboostar
  • Birgitta Jacobson för formuleringshjälp och namn-copy-idéande
  • Pernilla Förnes för layoutråd till en riktig amatör som mig
  • Karin Friberg för korrläsning med falkögon
  • Simon Tullstedt för exporteringshjälp till rätt filformat i precis rättan tid
  • Diverse resebloggsgirls för kloka råd, kritiska frågor och spegling
  • Erik Gustavsson för praktiskt fix och stöd samt allt-är-möjligt-, du-kan-om-du-vill-, och du-är-bäst-älskling-mentalitet

Se så, dags att beställa ditt exemplar av Restänk – jag vågar faktiskt säga att du inte kommer bli besviken.

Detta inlägg innehåller reklam av Restänk, en egen produkt. Idé och produktion av Linda Engström. 

12 thoughts on “Jag lanserar: Restänk – nästa steg för att förändra världen”

  1. Mycket spännande! Jag får ju beställa ett exemplar då helt enkelt. Fast du skriver ”inför en resa med din partners familj”?? Eeeeh, det tror jag nog man ska låta bli… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *