Rösta på Resa medvetet! (I en tävling som kan sticka i ögonen)

Posted on

Jag ska vara rak på sak utan att be om ursäkt. Jag vill be dig om en tjänst: Rösta på mig. Och jag skäms inte ens för att jag frågar. Nej, jag är stolt över min blogg och hur jag tänker använda den för att göra världen lite bättre genom resor.

En vinst ger uppmärksamhet och uppmärksamhet skapar arenor. Så enkelt är det. Arenor som jag tänker använda för att nå min vision om att resor och turism bara medför positiva effekter. Men vad är det för tävling? Det är Momondo, mitt favoritföretag när det kommer till att boka resor, som utlyser en tävling i olika kategorier. En av dem heter Open World och beskriver mig och min blogg mitt i prick.

⇒ Rösta på mig här ⇐

Rösta på resa medvetet
Det står: Open World kategorin är för influencers som inspirerar oss att resa enligt Momondos 5 principer om att resa – med ett öppet sinne och utan fördomar; resenärer skapar ni vänner vart de än går; som säger ja till nya upplevelser; som reser med en nyfikenhet att utforska den okända; och en passion att dela med sig.

Jag nominerade mig

Så jag nominerade mig och nu gäller det att få så många röster som möjligt för att kunna bli finalist och därefter vilar mitt öde i en jurys händer. Vid anmälan skulle en kort text om varför min kanal passar in på Open World skickas med. Plitade ihop detta. Här ser ni att jag redan provröstat på mig själv. Man får inte vara dum och det räknas inte som fusk. Inte i melodifestivalen heller. Att rösta på sig själv alltså.

rösta på resa medvetet - momondo
Det står: Resa medvetets vision är en värld där resande och turism bara medför positiva effekter. Bloggens uteslutande fokus är att inspirera till mer medvetet resande genom ökad kunskap och reflektion.

Varför Momonodo?

Jag har använt Momondo som tjänst i flera år, prövat flera andra tjänster men ingen har så många tydliga reglage och filter som Monondo har. Sen är det något med gränssnittet som jag gillar. Vet inte hur många timmar jag suttit framför skärmen för att hitta de bästa flygrutterna när vi skulle resa jorden runt. Eller när jag skulle hitta den där perfekta resan som skulle leva upp till alla krav och slutade med toppentider och toppenpris till Ghana.

Ska en medveten bloggare vinna pris av en flygsajt?

Tänk er rubrikerna. En medveten bloggare får pris av en flygbokningssajt. Så omoraliskt förkastligt! All PR är bra PR och så vidare. Får kanske ännu en chans att förklara att jag ser större värden i att resa än de miljömässiga och då inte för mig privat utan för hela världsförbättringen. Om jag vann en massa pengar skulle jag kunna investera dem i ett skapa en lika smidigt tågbokningssajt som Momondo är för flyg – vore ändå höjden av ironi. Om det nu hade ingått prispengar. Nu gör det ju inte det utan snarare nätverk och uppmärksamhet vilket jag värderar ännu högre.

Så kort och gott kära läsare.

Hjälp mig att komma vidare i den här tävlingen och rösta.

 

P.S. Tack på förhand. Om jag vinner hela skiten bjuder jag alla som tillkänna ger sig som medröstare på ett kinderägg vid tillfällen. <3

4 thoughts on “Rösta på Resa medvetet! (I en tävling som kan sticka i ögonen)”

  1. Du kan ju lobba för att Momondo ska lägga in en sorteringskategori som är “klimatsmartast” också, utöver “billigast”, “smartast” och “bäst” alltså, som Glooby gjorde förut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *