Resereflektion nr 52: Ett år av reflektion och mina favoriter

Posted on

Tar behovet av reflektion någonsin slut? Svar nej. Det finns alltid något nytt att resereflektera över. Hela 52 stycken, och flera favoriter, har det blivit sen starten för ett år sedan. Lite klokare, lite mer nyanserad, lite mer inspirerad över allt resor (och den här bloggen) ger mig. 

För ett år sedan började med konceptet resereflektioner. Kortare inlägg med en reflektion om något som dykt upp i närtid. Från en resa jag varit på eller saker i min omvärld som fångat min uppmärksamhet. Jag gillar formatet. Det utmanar mig att inte bre ut mig för långt och tillåter mig att skrapa på ytan på många olika frågor utan att allt måste vara så genomtänkt. Det har också varit många otroligt kloka invändningar och kommentarer från er som läser som berikat mig med era perspektiv. Tack snälla för detta!

Resereflektioner – mina favoriter

Ett helt år har gått och jag passade på ett leta reda på några av mina favoriter.

Nr 18: Kan reseupplevelser devalvera?

Nr 23: Vilka resenormer råder?

Nr 28: Resepaus – går det att bli mätt på resor?

Nr 32: Vilka glasögon vill du slipa?

Nr 47: När inget finns för min skull (om icke-turism)

Jag har landat i att jag vill fortsätta göra resereflektioner men vi får se om det blir varje vecka eller mer glest. Jag ska dock försöka fortsätta mig att hålla till min egen gräns på antal tecken för att begränsningen i sig gör mig kreativ.

Alla resereflektioner hittar du i kategorin Resereflektioner

4 thoughts on “Resereflektion nr 52: Ett år av reflektion och mina favoriter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *