Stories från augusti 2020

Posted on

Sista sommarmånaden var fullproppad med sommarkänsla och de första två veckorna tog jag vara på det bästa Uppsala med omnejd hade att bjuda på.

Stories från augusti 2020

Augustiresan

Augusti har ägnats åt att uppleva framförallt Uppsala län. Jag har varit en riktig turist och kuskat runt med mitt barn i vagnen eller på magen. Ett och annat slott, massor med fina små parker och fik, ställen att vandra på. Jag har hittat mycket att tipsa om så det lär bli en del inlägg i höst. Jag har också gått en sträcka på Sörmlandsleden som resulterade in min upplevelse av etapp 3-5.

Härjö augusti 2020
Kvällssol i Härjö med bästa sällskapet
Gulle!

Augustis favoritinlägg

Att sammanfatta de bästa sommarpraten 2020 är alltid roligt men jag är gladast över att jag börjat reflektera över och skriva om vithet och min egen hudfärg.

Augustis babe

Long lasting friendship. En vän jag träffar en gång om året eller så hörde av sig när hon var på besök i huvudstaden. Tre timmars oavbrutet snack. Har också firat en vän som blivit 30 och gjort en minnesbok om våra 15 år som vänner. Så tacksam och glad jag är över vännerna i mitt liv.

Två av mina fantastiska vänner

Augustis lärdom

Jag har lyssnat på boken Glädje – konsten att finna lycka i en osäker tid som består av ett långt samtal mellan Dalai Lama och Desmond Tutu. Två herrar som ägnat enormt mycket tid till att reflektera. Jag tar med mig mycket klokt om tacksamhet, medkänsla och att sätta lidande i perspektiv.

Augustiminne

Jag stod på en enslig parkeringen i Vattholma utanför Uppsala efter att jag gått Salstaleden. Bytte blöja i bagaget, svepte en banan, kissade i diket. En minimal situation där jag kände mig så där levande för att jag var på resande fot och löste saker på mitt sätt.

Augustibild

Vi är dålig på att ta bilder på oss alla tre men denna är en från i somras. E den mindre älskar att se sig själv på bild och har fattat vad som gäller när mobilen tas fram.

Familjen Vismer

Augusti och privatlivet

Jag hade några dagars dipp i början av augusti där jag kändes stress inför hösten. Jobba 80 procent, vilja vara mycket med Elton och Erik, blogga, träna, umgås med vänner, göra klart broderiet och diverse annat jag vill lägga tid på. Jag såg helt enkelt inte framför mig hur jag skulle få ihop veckorna. Det släppte och förutom det har jag haft ett väldigt fint slut på sommaren.

Augustikänslan

Grubbland. Det kanske inte gäller hela månaden men jag har funderat ganska mycket på hur jag vill ha det i livet och i vardagen under den här månaden.

Augustis reseplanerande

Vietnam blev som bekant helt avplanerat och förutom mängder av timmars research för mina Uppsaladagar så är det väldigt tomt på planer för hösten.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *