Stories från december 2021

Posted on

December har känts lite grå men i verkligheten var den fylld med ljusglimtar och massa skoj. Det är tur det finns bilder i mobilen att titta tillbaka på.

December inleddes med ett högt tempo som sedan sakta blivit långsammare och långsammare för att vid månadens slut vara riktigt lågt. Julledigheten kunde inte kommit mer lägligt. Helheten för månade har inte känts på topp men när jag ser tillbaka på december 2021 har det hänt en hel drös med roliga saker.

Stories från december 2021

Decemberresan

Månadens resa gick till Skövde där jag och en vän möttes upp för 24 timmar av sightseeing och bebishäng. December avslutades som nästan alltid med ännu en resa till Västerbotten, fridrullt som alltid.

Ett juligt och trevligt Skövde

Decembers favoritinlägg

Decembers bästa inlägg är ännu inte varken skrivet eller publicerat men det är självklart 2021 års sammanfattning. Det är alltid roligt att titta tillbaka på ännu ett år. Det ger bra perspektiv på saker och ting tycker jag.

Decembers flow och glow

Ett oklart flow är att båda våra barn hade feber under bilresa och därmed sov 6 av 8 timmar som vi spenderade körandes. Vädret i Västerbotten må vara kallt men fyllt med glow i sin klarhet och ljuset är som ingen annanstans de få timmar solen lyser upp.

En given både flow och glow i mitt liv är min familj. God jul från oss!

Decembers lärdom

En hel drös med nya lärdomar om att renovera hus men sämre på den reserelaterade fronten. Kanske att en pandemi kan ha en fjärde våg?

Decemberminne

Stunden då jag och Elin stod på torget i Skövde och njöt av juleljus, lätt snöfall, två sovande barn och libanesisk take away som snart skulle imundigas. Där och då kunde tiden gärna få frysas.

Jag och Elin njuter av Skövdes julkula

Decemberbild

En dag bjöd vi in till våfflor på innergårde. Glögg, julmusik, sprakande eld och så våfflor. Succé för alla inblandade.

December och privatlivet

Även om december inte känns som årets bästa månad har den innehållet ett gäng höjdpunkter. Jag och min man har släppt en podd (!), eller snarare ett inspelat samtal mellan oss. Jag har varit på en efterlängtad konsert med Takida på Hovet. Resan till Skövde. Erik har fyllt år vilket firades med bland annat en Airbnb Experience då vi gjorde somaliskt chaite. En kul sak är att det den 18:e december var fem år sedan vi förlovade oss på Arlanda och sedan åkte på en episk resa i södra Afrika. Det firades med milkshake på golvet.

Det är så här vi firar, sittandes på golvet

Decemberkänslan

Lika delar splittrad och målinriktad, vad ger det för känsla mån tro? Dränerad kanske. Tur månaden slutar med en annan känsla än den började.

Decembers reseplanerande

Hurra för att vi äntligen bokat en resa till USA om ett par månader. Om det blir av det återstår att se.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *