Stories från juli 2023

Posted on

Juli blev relationernas månad med fokus på nära och kära och ytterst lite på större utflykter. Nöjd så. Jag har haft det himla bra!

En månad med hel ledighet och inget jobb, på det sätt det nu är möjligt för en egenföretagare i nystart.

Stories från juli 2023

Juliresan

I början av juli satte jag traditionsenligt kursen norrut, den här gången med två barn och en syster. Under mina tolv Västerbottendagar hade jag fullt fokus på relationer. Umgåick med min barn och ursprungsfamilj, vänner som betyder mycket och en massa med mina syskon.

Juli har också innehållit några dagar på sommarläger utanför Borås till alla i familjens stora lycka. Vi hade det så himla bra! Resten av tiden har vi spenderat hemma i Strängnäs och det har känts som en bra mix för den här sommaren.

Svägerska, senaste lillkusinen, bror, syster x2 samt moder jord.
Lägereld!

Julis favoritinlägg

Min personliga favorit är nog det första inlägget jag skrev i juli, om fyra svenska städer. Det var nog inget speciellt makalöst med det inlägget men det var så skönt att skriva. Så som jag önskar att de flesta blogginlägg vore. Där det bara ramlar ur mig.

Juliminne

När jag satt på brygga i Snålltjärn där jag badat alla mina barn- och ungdomssomrar. Där mina barn nu gräver i sanden, simmar som en motorbåt och hoppar från bryggan. What goes around comes around. Fint är det.

Sjöliv

Julibild

Den här som äntligen pryder väggen ovanför vår säng, från vår långresa. En av få bilder där vi alla fyra finns på bild utan att den är tagen i selfie-mode och där alla är lika glada över att fotot tas. Nha Trang, Vietnam. Som en påminnelse till vad vår fantastiska resa gav oss.

Familjen älskade Vismer

Juli och privatlivet

Mitt knä som jag gjorde illa i juni är fortsatt inte bra. Det går verkligen åt rätt håll men jag kan inte springa och inte gå ner för en trapp. Ledsamt när jag precis fått rutin på träningen inför klassikern. Hoppas på goda besked från naprapat i augusti. Mina ungar är lättare att ha hand om själv nuförtiden och det gör ungefär hela skillnaden i vardagen. Privatlivet i övrigt har bestått av diverse gårdsfix. Vi hugger ved, jag har byggt en odlingslåda, det röjs bort taggiga buskar och så vidare.

Glassfest vid en badplats
Mera gräva vid en annan badplats. Nästan lika fin som utlandet.

Julitanke om turism

Har såklart reflekterat en del över det faktum att det brinner i Sydeuropa och ödets ironi att charterresenärer tvingas hem. Skrivit mer om det här.

Tycker också Annika/Resfredag gjorde intressanta spaningar om semestertrender där jag håller med henne om samtliga.

Julikänslan

Oro. Det är verkligen inte en rättvisande känsla för jag har inte varit orolig varje dag och absolut inte mått dåligt varje dag men det har varit jobbigt och är fortfarande att inte känna mig 100 procent säker på att jag har en kropp att räkna med resten av livet.

Julis reseplanerande

Vi har span på en konserthelg inkl utlandet i oktober men inget är spikat än. Vi har även vågat oss på att drömma lite om ännu en långresa med barnen. Inte denna vinter men kanske nästa, inte lika länge som senast men kanske tre månader. Nu gäller det att göra det som krävs för att det ska vara praktiskt och ekonomiskt möjligt.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

2 thoughts on “Stories från juli 2023”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *