Stories från juni 2020

Posted on

Juni 2020, halvtid och äntligen lite släppta restriktioner. En månad med många besök hos vänner och en efterlängtad bilsemester.

Stories från juni 2020

Juniresan

Vår första bilsemester som en trio och min första ”längre” resa sedan i september. Som jag längtat. Är mitt upp i i skrivande stund, här är vår resrutt.

Vi har också hunnit med tre turer till olika vänner, Uppsala, Linköping och Örebro. Så tacksam för dessa vänner och att äntligen få börja träffa lite folk efter denna långa vår.

Redo för kvällskörning på vår första etapp mot Sälen

Junis favoritinlägg

Det inlägg som jag jobbat allra mest med är det om den Maxad Norrlandsinspirationen som kommit till tack vare fem andra inlägg.

Tännforsen är en av 35 saker som ingår i den maxade Norrlandsinspirationen

Junis babe

Småföretagarna. Jag har mött många krutfolk som bakar, skapar business, driver café och kämpar på. Som haft en abrupt vår men som nu ändå ser ljusning för sommarens säsong. Hoppas de svenska turisterna hittar till dem. Stenugnsbageri i Klövsjö, Agdas Kafe i Mattmar och Kafferosteriet i Åre har jag besökt senaste dagarna.

Junis lärdom

Ingen behöver ha varken fel eller rätt, det kanske bara inte passar ihop. Under juni har jag fått flera exempel på när det krockat/kraschat i olika typer av relationer och ett genomgående tema har varit jakten på att få bekräftat vem det är som gjort rätt och fel. Min slutsats är att det kanske är helt fel ansats och att det bara handlar om två personer som krockar, inte passar eller inte förstår varandra.

Juniminne

Vyerna i Vigge. En av nätterna sov vi i det för oss okända Vigge som hade en otrolig utsikt precis innan läggdags. Tänk att varje morgon och kväll ha detta som sin kuliss! Jag stod en stund och nöjt i kvällssolen och kände mig så där reselycklig igen.

Lugnet tar över själen fullständigt

Junibild

En skön promenad hos vänner utanför Linköping gav ett linfält i full blom. Så oerhört skönt att vila ögat på. Vilka omgivningar!

Lite av en sommardröm om jag får säga det själv

Juni och privatlivet

Juni har som bara rullat på. På ett bra sätt. Vi har firat ettårig bröllopsdag som en av många höjdpunkter. Sista veckan innan vi åkte på semester var galen. Både Erik och jag körde typ dubbla spår och roller hela veckan så där lyckades vi verkligen trolla med knäna för att få veckan att gå ihop när en person hela tiden behöver ha ansvar för det lilla barnet. Nu ser jag verkligen fram emot många veckor där jag bara ska vara Linda med alla mina familjerelationer kring mig.

Ettårig bröllopsmiddag – plockmiddag på ballen!

Junikänslan

Ska juni 2020 vara första månaden då jag inte kan identifiera en känsla? Jag lyckas inte sätta ordet på någon specifik. Basen är fortsatt lugn, harmoniserad, balanserad. Men så finns en litet frustration över att jag inte tränar tillräckligt utifrån mitt önskade läge. Det var en en splittrad sista vecka. Men också halvtid på jobbet. Typ halvvägs i föräldraledigheten. Och så har jag gjort två omgångar saft och varit huslig och börjat med broderi.

Junis reseplanerande

Vår bilsemester i nordvästra Sverige fick sig ett par kvällar då vi verkligen satte ned foten och skapade en rutt och bokade boenden. Härligt att se en resa växa fram. Det var länge sen sist.

Resultatet av planerandet, ett spontant stopp där en som gillar lön var överlycklig.

Junilänkar

Katarina/Äntligen vilse har skrivit tänkvärt om Postvirustiden

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *