Stories oktober 2021

Posted on

Oktober 2021 innehöll en utlandsresa – bara en sån sak! Livet är annorlunda men i rätt så bra balans när jag tänker efter.

Stories från oktober 2021

Oktoberresan

Äntligen en rejäl resa att ha som månades resa. Tarragona i Spanien var skönt, nyttigt, givande och utmanande.

Hamnen i Tarragona

Oktobers favoritinlägg

Inlägget om att vara i process som jag publicerade för några dagar sedan är en favorit eftersom det bygger på en stor dos självreflektion som är en av grunderna i att resa medvetet även om ämnet är ett helt annat denna gång. En annan favorit är våra mobilbilder från Tarragona. Inte för att det håller så fantastiskt hög kvalité utan för att det kändes så himla fint att få liveblogga igen.

Tarragona!

Oktobers flow och glow

Det glowade helt klart att få vara utomlands i perfekt temperatur och mycket solljus. Flowet har bestått i att barnen sov stora delar av flygresan, att Elton varit på förskolan hela månaden (!), att min kropp svarar bra på den lättare styrketräning jag gjort de första månaderna efter graviditet och det blir lättare och lättare att ta hand om två barn själv.

Oktobers lärdom

Mina största kunskapslyft denna månad handlar främst om den berikande erfarenheten att resa med två små bra. Långt ifrån ett proffs men snart förbi total newbie.

Oktoberminne

Vår tapaskväll! Båda barnen sov i vagnen, vi beställde in fantastiska rätter. Inte minst lax- och mangotartaren och ostbrickan. Fint att få en riktig dejtnight med sin man och sitta i en tunn kofta en kväll i oktober.

Min man och min mat!

Oktoberbild

Det här är Tarragonaresans bästa bild. Min fantastiska unge som upptäcker världen och lever life i trapporna Tarragona.

Älskade unge!

Oktober och privatlivet

Livet känns ändå rätt smidigt. Matkasse som vi kört några veckor nu är guld. Förskolan är mindre nitisk minimala symptom. Minstingen äter bara en gång/natt. Bloggpeppen börjar komma tillbaka. Jag är långt ifrån stressad och hinner med det mesta av det jag vill. Jag har prioriterat mer vänner än vanligt vilket jag är glad för.

Oktoberkänslan

Nyfiken tror jag är månadens känsla. Det pågår mycket tankearbete och jag försöker ha en nyfiken och öppen inställning till de möjligheter som kan komma och som jag kan skapa. Vi får se vart det tar vägen.

Oktobers reseplanerande

Vi pratar om att försöka göra en månads lång resa under vintern. Mycket ska falla på plats men förhoppningsvis är planerna något mer konkreta till nästa månadssammanfattning.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *