Hälsningar från Tarragona i mobilbilder

Posted on

Tarragona bjuder på skönt väder, god mat, trevlig gatubild, fina promenader och härliga utsikter. Här kommer en kort hälsning med sneak peek från våra dagar hittills.

Det är så skönt att vara iväg! Det är precis den omväxling i vardagen jag längtat efter och det jag skrev om mina tankar inför “Det som blir, det blir bra” stämmer verkligen. Vår tvååring har haft sin typ andra feber i livet. Han passade på så vi inte behöver vabba mer än nödvändigt. Det har gjort att dagarna blivit lite annorlunda men ändå bra.

Hola från Tarragona!

Vi bor i en airbnb-lägenhet i gamla stan och vandrar gatorna upp och ned. Jag har gjort en kortare springtur på egen hand (den första sedan december förra året) och en fotopromenad. Vi äter, njuter och försöker ta oss fram med vår dubbelvagn samtidigt som vi hela tiden förhåller oss till att vi nu är fyra stycken med behov och viljor.

De historiska vingslagen gör sig ständigt påmind när en vandrar omkring samtidigt som det är en fullt levande stad som precis släppt stora delar av sina restriktioner från covid. Det är glatt och nyfiken och samtidigt långt ifrån stressigt och trångt. Att åka på lågsäsong har sannerligen sina fördelar.

Här kommer några utvalda mobilbilder från resan så här långt.

Första kvällen gick vi lite på måfå och hamnade här. “Det är nog få som vill resa så som vi gör” upprepar vi ofta för oss själva.
Några har fattat det här med att liva upp sina fasader
Medan andra har varit kreativa och förgyllt staden med muralålningar
Huvudtorget i kvällssolen
En av Tarragonas landmärken och mest kända fasdmålningarna
Härlig utsikt från Tarragona balcony
Efter många timmar i vagn var han äntligen på benen och tog sig an staden precis som vi väntat oss. Med stora steg och fokus på att hitta trappor att gå upp och ned för.

Näst sista dagen väntar en utflykt och sista dagen hoppas vi på att få doppa tårna i havet innan det bär av mot flygplatsen. Tack så här länge!

Här finns alla inlägg om Tarragona

One thought on “Hälsningar från Tarragona i mobilbilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.