Stories från september 2020

Posted on

Det har varit mycket fokus på familj i september. Jag välkomnar hösten, te och doftljus och trivs i ett stilla lunk.

Stories från september 2020

Septemberresan

Vi har varit en sväng till Göteborg för att se två glada säga ja till varandra och träffat vänner. Tänk att relationer är så fint och viktigt i livet. Jag fick dessutom dansa totalt gränslöst – så roligt!

Jag har också gjort en dag i strålande solsken längs Booleden i Nacka och ett besök hos några av konstverken i Artipelag. Ännu en härlig dag med barnet på magen och solsken i blick.

Herr och fru Levander och min best-man till man
Fullt ös!
Otroligt fint konstverk i Artipelag i nacka

Septembers favoritinlägg

Ett inlägg som var roligt att skriva på var den om vilka vi har blivit efter denna kollektiva resedetox. Jag känner själv att jag blivit lite av alla.

Septembers babe

Min naprapat Martina! Så härligt, skicklig, trevlig och peppande. Hon har flyttat till nya lokaler så den som vill ha en världsbäst naprapat vid Odenplan i Stockholm kan boka henne här.

Septembers lärdom

Det lönar sig att läsa saker två gånger. Jag har läst en massa forskning om civilsamhället i jobbet, texter jag redan läst en gång för tre år sedan. Inser nu hur mycket mer jag får ut av att läsa dem med tre mer år av arbetserfarenhet i ryggen. Kul grej!

Septembersminne

När jag i vanlig ordning trodde att jag gjort bra research och hittat en väg på kartan vi skulle kunna gå med vagnen för att inse det inte riktigt är hjulanpassat. Vi bar vagnen över rötter och sten och Elton satt som en kung och spanade på utsikten. Hjulfritt är naturområdet Tivoliparken och Kafé sjöstugan ett tips i Solna.

Uppe på toppen med sovande bebis

Septemberbild

Han är en sann glädjespridare!

September och privatlivet

Vardagen har verkligen sin gilla gång här. Jag jobbar, kommer hem för att gosa och leka med en go och glad bebis. Därefter mat och hushållssysslor, läggning och sedan dimper jag ned i soffan för att blogga, kolla på TV och brodera. På helgerna gör vi små utflykter och har njutit av otroligt fint höstväder.

Bloggen strular, jag behöver byta webbhotell men har inte bestämt vilket och behöver anlita hjälp. Det drar ut på tiden och därför har bloggen verkligen hamnat i låg prio senaste månaden. Ser fram emot att det ska känna kul igen och att få gensvar för det arbete jag lägger ned.

Jag har också haft fyra otroligt fina heldagar med Elton då jag är föräldraledig. En dag ridning, en dag vandring, en dag med bad och lek och en dag där jag passade på att mammastyrketräna mig medan han härjade runt i lokalen.

Utflykt till närmaste skogen
En eldälskare inspirerar en annan att bli

Septemberkänslan

Jag känner mig lite avslagen. Varken på topp eller vid nån botten. Bloggstrulet gör sitt, att inte få ihop träning som jag vill bidrar också. Jag trivs fint i vardagen och av att cykla till jobbet så det ska jag hålla i.

Septembers reseplanerande

Nä det har inte blivit mycket av det

Septemberlänkar

Reform Travel är en säker källa till viktiga frågor. Hannar har bland annat skrivit om vad hon tror om resandet post covid-19

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *