Teaser från Saltöknen, Bolivia

Posted on

Efter tre dagar i södra Bolivias natur är hornhinnan nästan utmattad av intryck. Vyer som är svåra att beskriva och ännu svårare att fånga rättvisa på bild. Även om jag både googlat och har vänner som berättat om Saltöknen var det svårt att veta vad som faktiskt skulle vänta mig.

Jag är full av inspiration och när jag kommer hem och upplevelsen fått landa lite ska jag dela med mig av både storslagna landskap, erfarenheter av själva turen och tips till den som vill vara med om samma äventyr som mig. För den nyfikne (och eventuellt suktande) kommer här några sneak peeks från mina tre dagar i Bolivias Saltöknen med omnejd. Vulkaner som format landskapet, en saltöknen så platt så platt, en magisk solnedgång, en geiser och oändliga vidder att dansa på.

2016-03-09 13.42.25 2016-03-08 13.30.31 2016-03-08 19.01.05 IMG_5013 IMG_5036

 

10 thoughts on “Teaser från Saltöknen, Bolivia”

  1. Waow vilka coola bilder! Jag har hört om det där stället förut, ett ställe jag verkligen är nyfiken på! Till exempel hade vi en gäst på vår blogg som varit i ALLA världens länder och han rekommenderade just detta ställe 😉

  2. Jag lyckas inte kommentera när jag anger webadressen, men kolla gärna i skräpposten… 😉

  3. Har sett så många coola foton från det här ställen! Kommer aldrig våga åka dig själv för jag kommer få prestationskrupp av att lyckas med kameran å inte bara njuta av stället som sådant…

    Skoj att ha hittat din blogg! Ska försöka komma ihåg att hitta tillbaka 🙂

    1. Jag blir glad att du hittat hit, följ 155cm.se på Facebook så kanske du påminns om att gå in när jag lägger ut nya inlägg 🙂

      Klart du ska åka dit! Såklart vill en ha den perfekta bilden men i så fall tycker jag faktiskt att du ska åka till Bolivia och boka två endagarsturer till Saltöknen. En för att åka dit och njuta och öva på att ta kort, det tar en stund innan en fattar galoppen med perspektiv osv. Och en gång med den rekvisita du vill ha med dig samt fokus på att just ta de där bilderna. Och så klart, njuta lite den gången oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.