Hej och välkommen: Vismer den mindre!

Posted on

Ett friskt barn har fötts till denna jord och kan ansluta sig till skaran av världsmedborgare! 

Det här är Lill-Vismer

I ynka tre dygn har han vandrat på denna jord, eller snarare andats på denna jord för det är nog det han gjort allra mest. Vi mår bra, förlossningen överlevde vi alla tre och sen dess har vi hängt på BB för att få igång amning, få ned lite ofördelaktiga värden och allmänt bekantat oss med varandra. Det går bra med det mesta. 

Vismer lilleputt 2 timmar gammal

Livet och alla dessa planer 

Det är ingen idé att försöka ignorera det faktum att jag faktiskt gillar planer och att ha koll på läget. Och även om jag blev smärtsamt medveten om att jag kan glömma både planläggning och kontroll i våra försök att bli gravida så var ändå en av mina första tankar när IVF:en väl satt sig om hur jag nu skulle kunna planera något överhuvud taget i denna graviditet. Min kloka vän Lisa sa då att jag visst kan planera men att jag får lägga in lite mer flexibilitet som en del av planen. Sagt och gjort och så flöt graviditeten finemang. Och om det tog lång tid att bli gravid så hämtade vi hem detta i och med att vår lilla projekt levererades några veckor tidigare än vad jag ändå hade väntat mig. Och vad gäller just leverans hade jag lagt in en enorm dos flexibilitet. Jag har lagt väldigt lite fokus på det så kallade beräknade datumet. Ändå måste jag erkänna mig överraskad över Vismers tidiga ankomst. 

I min planeringsanda så hade jag fina planer om att förskriva blogginlägg, dra ned på frekvensen något och lite andra idéer på hur bloggen skulle kunna rulla även med ett litet kidd. Men det byggde ju på att vårt barn skulle komma i nån typ av närtid till beräknat datum eller något senare. Nu blev det inte så och det absurda uttrycker ”livet kom emellan” (livet är väl här, nu, emellan och överallt hela tiden) känns ändå passande på något sätt. Så med det sagt. Välkommen till världen Vismer nr tre. Den första att födas med detta efternamn (åtminstone i detta land) och just nu under enbart det epitetet tills ett lämpligt förnamn har hittats. 

Nu tar vi allt som det kommer och är glada att allt gått så bra och att vi har varandra. 

Fina grabb gör sina första försök att hitta det berömda bröstet

Här finns alla inlägg om graviditet

20 thoughts on “Hej och välkommen: Vismer den mindre!”

  1. Fina Linda! Blir alltid helt varm i hjärtat när ett nytt liv har välkomnats till denna värld och fått sina föräldrar som varit menade till just hen. Jag vet hur er längtan känns och älskar att bli påmind om känslan att efter så lång längtan få träffa den lille som väntat på att få komma! Stort gratis till er <3

    1. Kära Linnea, tack för din fina kommentar. Ja, han är minst sagt efterlängtad och det känns väldigt roligt att jag nu ska få lära känna en helt ny person. kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.