10 bilder med en djupare mening för min egen resenärs-resa

Posted on

Det finns ett gäng bilder som får mitt hjärta att göra frivolter. Varenda en symboliserar ett specifikt reseminne som är en viktig del av min resa som resenär.

Det är inte mina snyggaste bilder med perfekt ljussättning och bra kamera. Det är fokus på känsla, minne och betydelse. Bilder som för mig är ett bevis på personlig utveckling, på meningsfullhet och djup. Det som påminner mig om varför jag reser ur så många olika perspektiv

Min resenärs-resa i bilder

Kär och inspirerad

Förutom att jag blir varm i hela kroppen av bilden som ibland känns på gränsen till privat så spelade den där stunden och den där resan när jag hälsade på Erik i USA en väldigt stor roll för mig och min utveckling.

Travel high och total berusning

Hög på livet i sin största klyscha. I en solnedgång i saltöknen i Bolivia upplevde jag ett rus jag sällan skådat. Trots solsting och nästan förfrusna tår var det enda jag kunde fokusera på där och då att jag upplevde en magisk solnedgång och hade ett once in a lifetime-moment.

Travel High under solnedgång i saltöknen i Bolivia, 2016

Profilbildernas profilbild

När den här bilden togs tyckte jag den var naturligt fin men aldrig då kunde jag väl ana att den skulle få en så symbolisk betydelse för mig. Den är ikonen för min reseblogg som haft en betydelse för mig och mitt sätt att resa som det är svårt att sätta ord på.

Kära profilbild som varit med mig från start, snart dags att byta ut dock. Nya Zeeland 2016

Medvetet som bloggnisch tar form

Min medvetna inriktning på min blogg som utvecklades under det första 1,5 året har gett mig verktyg och glasögonen för mina resor som jag är evigt tacksam för. Här en strålande lansering av reseprocenten.

Jag lanserar reseprocenten, Australien 2016

Resa för relationerna

Det var först för några månader sedan som jag satte ord på att jag reser för relationerna. Här en bild på hela min ursprungsfamilj med resesällskap som får stå för detta. Så många människor på en och samma bild att älska.

Portugal med hela la Familia 2017

Resa själv och äga världen

2017 tog jag de riktiga kliven som självständig resenär på egen hand. Mäktiga känslor att reda sig själv, framföra en bil från kust till kust i Italien. Här kände jag mig on top of the world.

Rimini, Italiens östkust 2017

Kär i Sörmland och Sverige

Jag valde att tillbringa en helg på Julita gård i Sörmland istället för en weekend till Schweiz. Den resan ihop med en tidigare Sörmlandsturné samma år gjorde mig nyfrälst på Sverige, vårt fantastiska land att resa i.

Nyfrälst av Sverige, Julita gård i Sörmland 2018

Vagabondformen som tar mig fram

Känslan av att ha en kropp som bär en över stock och sten, som ger mig upplevelser jag skrattar mig lycklig över.

Belöningsbild vid målet efter att kroppen levererat, USA 2018

Meningsfullheten i resandet

Intresset för världen och hur människor lever och har det motiverar mig att göra så mycket mer av mina resor än att bara få miljöombyte. Den här bilden är ett av många exempel på detta som gör mig lite mer tacksam och ödmjuk.

Kombination av semester och meningsfullhet i Gambia 2019

Här är ett inlägg på liknande tema med fotofavoriter från världen med mig framför kameran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *